Kuva: AOP

Julkisuuden henkilöt avautuivat alkoholiongelmistaan: "Alkoholi teki minut sairaaksi"

27.09.2017 21:15 - Katariina Auvinen

Muun muassa malli Chrissy Teigen ja Calvin Harris ovat kiertäneet korkin kiinni.

Monet julkisuuden henkilöt ovat puhuneet avoimesti omista alkoholiongelmistaan. Esimerkiksi Taylor Swiftinkin kanssa seurustellut laulaja ja lauluntekijä Calvin Harris on ollut monta vuotta absolutisti. 

Varsinkin julkisuuden henkilöt ovat koko ajan houkutusten äärellä esimerkiksi erilaisissa gaalailloissa. Joskus lasi viiniä vaihtuu kuitenkin kahdeksi ja ajan kuluttua sitä menee monta lasillista putkeen. Women´s Health -julkaisu listasi julkisuuden henkilöitä, jotka ovat kertoneet miksi eivät juo enää alkoholia. 

Chrissy Teigen
Malli ja John Legendin vaimo, Teigen on avautunut alkoholiongelmastaan avoimesti. Teigen kertoo, että liiallinen juominen kasvoi hiljalleen suosion myötä. Ensin hän joi lasillisen viiniä ennen muotinäytöksiä. Seuraavaksi hänelle kannettiin viini ennen gaalailtoja, kunnes lopulta hän joi liian paljon. 

-Tunsin itseni aivan hirvittäväksi juomisen jälkeen. Tein itsestäni idootin niiden ihmisten silmissä, joita arvostan. Se ei tee hyvää minulle. Siksi lopetin, Teigen kertoo. 

Kristin Davids
Sinkkuelämää-näyttelijä on kärsinyt myös liiallisesta juomisesta. Juominen tapahtui jo ennen Davidsin uran läpimurtoa. 

-Kun ilmaannuin useille näyttelykursseille krapulassa, ymmärsin ettei näin voi jatkua. En voinut saada kumpaakin, joten luovuin alkoholista, hän kertoo. 

(kuva: AOP)

Bradley Cooper
Useissa sarjoissa ja elokuvissa näytellyt Bradley Cooper kieltäytyi alkoholista kokonaan vuonna 2013. 

-Jos olisin jatkanut juomista, se olisi tuhonnut koko elämäni. 

Naomi Campbell 
Huippumalli on myöntänyt, että vuodet 1995-2005 olivat erityisen synkkää aikaa hänen elämässään. Hän kertoo, ettei uskonut selviävänsä hengissä huuruisista illoista. Kaunotar pääsi alkoholista eroon AA-kerhon avulla. 

-Nykyisin elän paljon onnellisempaa elämää ilman alkoholia, hän kertoo. 

(kuva: AOP)

Calvin Harris
Laulaja ja lauluntekijä Calvin Harris on ollut monta vuotta absolutisti. Hän kertoo, että alkoholi teki hänet todella sairaaksi. 

-Alkoholi vaikutti aivoihini pahimmalla mahdollisimmalla tavalla.

Lue myös: Mies päätti luopua alkoholista ja kahvista kahdeksi vuodeksi - unenlaatu parani huimasti

Lähde: Women´s Health

Suosittelemme

Uusimmat