Kuva: AOP

Salkkarikaunotar vaikeista kouluajoistaan: "Syrjäydyin täysin selittämättömästä syystä"

08.10.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Salatut elämät -elokuvassa näytellyt Jasmin Voutilainen kirjoittaa, että yläasteen alussa hän sulkeutui täysin omaan kuoreensa.

Jasmin Voutilainen, 22, on näyttelijä, joka muistetaan muun muassa Salatut elämät -elokuvasta Nightmare 2 – Painajainen jatkuu ja Salkkareiden spin off -sarjasta Satula. Hänet nähtiin Aino Kaukovaaran roolissa. Hän on myös kilpaillut Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa, ja nyt hän on yksi Miss Helsinki -kilpailun finalisteista.

Voutilainen on jakanut Instagram-tilillään koskettavan päivityksen oman elämänsä kipupisteistä. Nainen kirjoittaa, että hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan 10-vuotias, ja tämä syöksi hänet keskelle epätasapainoista perhearkea. Hän koki turvattomuutta ja liian aikaista itsenäistymisen tarvetta. Tämä kaikki heijastui koulumaailmaan.

”Yläasteen alussa syrjäydyin täysin selittämättömästä syystä ja sulkeuduin täysin omaan kuoreen. Välitunneilla istuin yksin hiljaa käytävillä toivoen, ettei kukaan tulisi puhumaan minulle. Että en vain joutuisi avata suutani. Entä jos sanoisin jotain noloa? Sen lisäksi, että kotona oli tasapainotonta, en omistanut siis yhtäkään ystävää. Oli vaikeaa hahmottaa omaa paikkaansa yhteiskunnassa, ihmisenä, lapsena tai nuorena”, Voutilainen kirjoittaa.

Yläasteen loppupuolella tilanne kehittyi paremmaksi, ja Voutilainen alkoi hahmottaa paremmin, kuka todella on. Nyttemmin hän on löytänyt sisältään kauneuden ja vahvuuden.

”Elämäni on muokannut minusta juuri tällaisen kuin olen. Ilman vaikeuksia en olisi minä. Minä olen nainen. Minä olen vahva. Minä tiedän paikkani yhteiskunnassa. Minä arvostan itseäni. Minä arvostan muita”, Voutilainen päättää kirjoituksensa.

Voit katsoa naisen päivityksen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Uusi Salkkari-kaunotar on tuttu Uusi päivä -sarjasta - villitsee Instagramissa rohkeilla kuvillaan

Kilpailut

Uusimmat