Kuva: AOP

Gossip Girl -tähteä syytetään raiskauksesta - poliisi tutkii tapausta

08.11.2017 07:45 - Katariina Auvinen

Nainen syytti Ed Westwickiä Facebook-julkaisussaan.

Suositussa Gossip Girl -televisiosarjassa Chuck Bassia näyttelevää Ed Westwickiä, 30, syytetään raiskauksesta. Näyttelijä Kristina Cohen, 27, kirjoitti syytöksensä Facebookiin, mutta poliisi on ottanut tapauksen tutkintaan. Kirjoituksen mukaan Westwick olisi raiskannut Cohenin kolme vuotta sitten miehen kotona. 

Mies on kieltänyt ikinä tavanneensakaan Cohenia saati kutsuneensa tätä hänen kotiinsa. Cohenin mukaan hän oli mennyt illalliskutsun saatuaan Westwickin kotiin yhdessä tuottajan kanssa. Jo illallisen aikaan mies olisi ehdottanut kolmikolle, että he voisivat harrastaa seksiä yhdessä. Cohen oli Daily Mail -julkaisun mukaan kieltäytynyt.

Julkaisun mukaan Cohen olisi tällöin ilmoittanut tuottajalleen, joka oli Westwickin ystävä, että hän haluaa lähteä, koska hän on väsynyt. Tuottaja ei ollut halunnut lähteä vielä, mutta ehdotti naiselle parinkymmenen minuutin päiväunia vierashuoneessa. Nainen meni unille, mutta heräsi siihen, että Westwick olisi ollut hänen päällään. 

Cohen kertoo, että tuottaja olisi syyttänyt häntä tapauksesta. Naista oli myös hänen omien sanojensa mukaan uhkailtu, siksi hän pysyi niin kauan hiljaa. 

Lue myös: Raiskauksen uhri kirjoitti pysäyttävän kirjeen: "Miten voin antaa anteeksi, kun tuhosit niin paljon?"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat