Kuva: AOP

Maria Veitola, 44: Haluan olla naisille esikuva, jota minulla ei nuorena ollut

11.11.2017 16:15 - Anna Hopi

TV-persoona Maria Veitola ei mieti liikaa julkisuuskuvaansa.

Maria Veitola, 44, on television ja radion ammattilainen, joka nähdään usein ohjelmissaan suorasukaisena ja tarkkana haastattelijana. Hän on tähdittänyt aikaisemmin omaa Maria! -keskusteluohjelmaansa, ja tällä hetkellä hänet nähdään MTV:llä Enbuske, Veitola & Salminen ja Yökylässä Maria Veitola -ohjelmissa. 

MTV:n kevään pressissä Veitolaa tituleerattiin TV:n kuningattareksi. Nimitys sai hänet mietteliääksi.

- Se oli aika iso nimitys, menin siitä ihan puihin. Rupesi oikein hermostuttamaan, hän nauraa.

Vaikka Maria Veitola on päätynyt isoksi televisiopersoonaksi, se ei ollut pienenä tyttönä hänen unelma-ammattinsa.

- Olisin halunnut, että minusta tulee puutarhuri. Luulin, että haluan keskustella kasvien kanssa, nyt keskustelenkin ihmisten kanssa, Veitola hymyilee.

"Valokuvissa oleminen kammoksuttaa"

Hän sanoo, ettei mieti liikaa julkisuuskuvaansa. Jollekin hän saattaa olla TV-kuningatar, mutta kavereille hän on vain Maria.

- En ajattele liikaa sitä, mitä teen. Teen vain sitä työtä. Rakastan sitä, mitä teen. En osaa ajatella, miten ihmiset minut näkevät. On hienoa, että voin kysellä tällaisissa tilanteissa puhumassa ohjelmastani, mutta esimerkiksi valokuvissa oleminen kammoksuttaa. Haluaisin vain olla jonkun luona yökylässä ja höpistä kaikenlaista, hän tunnustaa.

Maria Veitolalle merkitsee eniten naisten palaute. Se, kun tullaan kiittämään suorasukaisuudesta ja siitä, että hän on erilainen roolimalli.

- On hämmentävää, että kommenttini päätyvät otsikoihin. Se on raskastakin, mutta olen toisaalta mielellään sellainen esikuva, mitä olisin itse kaivannut nuorempana. Haluan olla esikuva siitä, että naisetkin voivat olla, tehdä ja sanoa suoraan, hän summaa.

(kuva: AOP)

Lue myös: Maria Veitola Tomi Metsäketo -kohusta: "Tunnen sydämessäni tehneeni oikein"

Lue myös: Maria Veitolan vitivalkeita hiuksia haukuttiin somessa - vastaa tiukasti arvostelijoilleen

Kilpailut

Uusimmat