Kuva: AOP

Maria Veitolan vitivalkeita hiuksia haukuttiin somessa - vastaa tiukasti arvostelijoilleen

07.03.2017 10:15 - Senni Loikala

Hiljattain hiuksensa vaaleiksi värjännyt Maria Veitola pyytää ihmisiä lopettamaan negatiivisten kommenttien antamisen hänen uudesta hiustyylistään.

Televisiopersoonan ja toimittajan Maria Veitolan, 44, uusi hiustyyli on kirvoittanut negatiivisia kommentteja ja arvosteluita sosiaalisessa mediassa. Veitola julkaisi Instagramissa hiljattain kuvia, joissa hänen uudet vaaleat hiuksensa näkyvät.

Veitola ihmettelee myöhään maanantaina julkaisemassaan Instagram-päivityksessä sitä, että hänen uudet hiuksensa ovat herättäneet niin suurta kiinnostusta. Samalla Veitola pyytää ihmisiä jättämään ikävät kommentit antamatta.

Jos sinulla ei ole mitään nättiä sanottavaa uudesta tukastani, vaan olet yksi niistä, joka haluaa kertoa minulle, että olen entistäkin rumempi, että blondi fleda vanhentaa minua kymmenillä vuosilla (mitä vikaa vanhuudessa muuten on?) tai että minun kannattaisi vaan hävitä ihmisten ilmoilta, kun minusta ei saa nättiä millään - edes vaalealla tukalla - niin ole hyvä ja pidä mölyt mahassasi”, Veitola kirjoittaa.

Veitola muistuttaa myös, että hän itse päättää omasta ulkonäöstään eikä asia kuulu kenellekään muulle.

Minun tukka on minun tukka ja minä päätän, mitä sille teen. En halua kuulla sinun mielipidettäsi siitä, jos sinulla ei ole mitään kivaa sanottavaa. Jos sinulla ei ole muuta tekemistä kuin arvostella muiden ulkonäköä, niin ole hyvä ja kastele mieluummin vaikka kukat tai kuuntele joku hyvä biisi.

Katso Veitola julkaisema päivitys alta.

Jos Instagram-upotus ei näy, pääset näkemään päivityksen tästä.

Viime vuonna Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta nousi kohu, kun Anu Saagim haukkui Veitolaa rumaksi ohjelmassa. Tänä vuonna Saagim jatkoi Veitolan ulkonäön arvostelua toisessa tv-ohjelmassa. Saagim avautui puheidensa seurauksista hiljattain julkisuuteen. Pääset juttuun tästä.

Kilpailut

Uusimmat