Kuva: AOP

Backstreet Boys -tähteä syytetään laulajan raiskauksesta - kommentoi syytteitä ensimmäistä kertaa

23.11.2017 07:28 - Senja Rapila

Entinen Dream-tyttöbändin jäsen Melissa Schuman väittää Carterin raiskanneen hänet vuonna 2002.

Suositun poikabändi Backstreet Boysin jäsentä, Nick Carteria, syytetään poptähden raiskauksesta. Entinen Dream-tyttöbändin jäsen Melissa Schuman väittää Carterin raiskanneen hänet vuonna 2002, jolloin Schuman oli vasta 18-vuotias. Carter oli tapahtumahetkellä 22-vuotias.

Schuman on kertonut tavanneensa Carterin managerinsa kautta. Poplaulaja kertoo, että hänen managerinsa ehdotti tälle seurustelusuhdetta Carteriin vain julkisuuden vuoksi, vaikka Schuman seurusteli tuolloin.

TMZ uutisoi Carterin kutsuneen Schumanin luokseen "hengailemaan". Alkoholin rohkaisemana pari alkoi suutelemaan ja lopulta Schuman kuvailee, kuinka Carter vei naisen vessaan ja pakotti tämän antamaan suuseksiä hänelle. Tämän jälkeen Carterin kerrotaan pakottaneen laulaja seksiin.

Carter on nyt ensimmäisen kerran kommentoinut tapahtunutta.

- Olen shokissa ja surullinen neiti Schumanin syytöksistä. Hän ei koskaan kertonut minulle ollessamme yhdessä, että se mitä teimme, ei ollut yhteisymmärrykseen perustuvaa. Nauhoitimme kappaleen yhdessä ja esiinnyimme yhdessä, ja olin aina kunnioittava ja tuin häntä henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti, Carter kertoo.

- On outoa, että kuulen näistä syytöksistä miltei kaksi vuosikymmentä myöhemmin. 

Lähde: TMZ

Lue myös: Gossip Girl -tähteä syytetään toisesta raiskauksesta - mies kommentoi tapahtunutta

Lue myös: Game of Thrones -tähti pyytää anteeksi raiskausvitsiään - "Kommenttini oli todella mauton"

Kilpailut

Uusimmat