Kuva: AOP

Natalie Portman paljastaa uhkaavan kokemuksensa Hollywood-tuottajan kanssa - "Olin peloissani"

04.12.2017 13:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kertoo tuottajan houkutelleen hänet yksityislentokoneeseen tarkoituksenaan vietellä hänet.

Muun muassa Black Swan - ja Jackie-elokuvista tunnettu näyttelijä Natalie Portman, 36, on viimeaikaisen ahdistelukeskustelun innoittamana kertonut omasta uhkaavasta kokemuksestaan elokuvamaailman huipulla. Portman kertoo Metro.co.uk-sivuston mukaan, että eräs Hollywood-tuottaja kutsui hänet lennolle yksityiskoneeseensa ja väitti, että mukana on paljon porukkaa. Kun Portman saapui koneeseen, hän tajusi olevansa yksin tuottajan kanssa. Hän myös näki, että koneessa oli pedattuna vain yksi sänky.

- Sanoin, että tämä ei tee oloani mukavaksi, ja tätä tunnettani kunnioitettiin, Portman kertoo.

Portman sanoo, että ei jäänyt sen koommin ajattelemaan tapahtunutta, mutta muisto palasi mieleen viimeaikaisen laajan ahdistelukeskustelun myötä. Tällöin nainen tajusi, että nimeltä mainitsemattoman tuottajan käytös oli väärin, vaikka mitään varsinaista seksuaalista tekoa ei tapahtunutkaan.

- Se ei todellakaan ollut okei. Se oli manipulatiivista eikä hyväksyttävää käytöstä. Olin peloissani, Portman kommentoi.

Tämän lisäksi Portman kertoo, että hän on kokenut jonkinlaista syrjintää tai häirintää lähes jokaisessa elokuvaprojektissaan.

Keskustelu seksuaalisesta häirinnästä ja ahdistelusta nousi kaikkien huulille sen jälkeen, kun monet naiset alkoivat syyttää Hollywood-tuottaja Harvey Weinsteinia seksuaalisesta ahdistelusta ja raiskauksista. Tähän mennessä yli 50 naista on kohdistanut syytöksiä Weinsteinia kohtaan. Myös näyttelijätähdet Kevin Spacey ja Ed Westwick ovat saaneet syytöksiä osakseen.

Lue myös: Jannika B:n haaroväliä yritettiin kuvata keikalla - laulajalta tiukka tylytys someen

Lue myös: Olavi Uusivirta paljastaa kokemuksensa seksuaalisesta häirinnästä - "Joka paikasta on kourittu"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat