Kuva: AOP

Äidit hyökkäsivät tylysti suosikkinäyttelijää vastaan - "Se ei ollut kutsu arvostella vauvaani"

05.12.2017 19:00 - Senja Rapila

36-vuotias Julia Stiles synnytti esikoisensa syksyllä. Hänen julkaisemansa kuva on aiheuttanut närää Instagramissa.

Muun muassa 10 Things I Hate About You ja Medusan verkko -elokuvista tuttu näyttelijätär Julia Stiles, 36, synnytti esikoisensa aiemmin tänä syksynä. Äitiydestä nauttiva näyttelijätär on jakanut elämäänsä avoimesti sosiaalisessa mediassa.

Viimeisimpänä Stiles on julkaissut kuvan itsestään ja perheen esikoisesta, joka on rintarepussa näyttelijättären sylissä. Kuva on herättänyt närää näyttelijättären seuraajissa, jotka ovat todenneet, ettei hän pidä vauvaa oikealla tavalla rintarepussa.

"Minulle huomautettiin, että edellisessä kuvassa en pidä vauvaa sylissäni oikealla tavalla. Wow, en odottanut tuota. Sen piti olla mainos tuotteille mistä pidän, mutta siitä tulikin yhtäkkiä kutsu arvostella vauvaani ja kykyjäni äitinä", Stiles kommentoi.

"Yritin pitää huolta poikani yksityisyydestä huolta, sisältäen hänen pienet jalkansa. Tämä kuva on otettu vain kotona, en kanna poikaani normaalisti näin. Kiitos kuitenkin huolenpidostanne. Kyllä, äidit lukevat aina turvallisuusohjeet."

Loppuun Stiles kuittasi kommenttien laittajille tyytyväisesti:

"Sen sijaan että kirjoittaisitte nasevia kommentteja viisiviikkoisesta vauvasta, kokeilkaa tanssia olohuoneessanne Clashin levyn tahtiin. Se on paljon hauskempaa."

Voit katsoa alkuperäisen julkaisun alapuolelta.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Imetyksen jättäneen äidin kirjoitus leviää: "Sinä tuntematon ruokakaupassa..."

Lue myös: Kuvottaako imetyksen näkeminen? Toimi näin

Lue myös: Äiti jakoi totuudenmukaisen kuvan imetyksestä - sai hurjan määrän tykkäyksiä

Kilpailut

Uusimmat