Kuva: Instagram

Apu: Salkkari-tähti Sara Parikka paljastaa juonikuvion, jota ei sarjaan halua - "Se olisi väsynyttä"

14.01.2018 10:45 - Iiro Myllymäki

Sara Parikkaa ei Avun mukaan haittaa, että hänen ja hänen miehensä Mikko Parikan roolihahmojen välillä ei ole romanssia.

Sara Parikka, 26, tutustui mieheensä Mikko Parikkaan, 29, suosikkisarja Salattujen elämien kuvauksissa. Kaksikko näyttelee edelleen sarjassa, mutta yhteisiä kohtauksia heillä on vain vähän. Heidän näyttelemillään Pepillä ja Jirillä ei ole koskaan ollut säpinää keskenään, ja Sara Parikan Avulle antaman haastattelun mukaan hän on tähän täysin tyytyväinen.

- Olemme muutenkin näytelleet yhdessä tosi vähän, ja minusta olisi väsynyttä, jos Pepin ja Jirin välille alettaisiin väkisin vääntää romanssia sen takia, että olemme siviilissä pari. Meillä molemmilla on sarjassa oma rakkauselämämme, Sara sanoo Avulle.

Sara kertoo, että ei tunne mustasukkaisuutta nähdessään miehensä näyttelevän romanttisia kohtauksia muiden kanssa. Hän myös tietää, että intiimit kohtaukset ovat työtä siinä missä muutkin kohtaukset.

- Intiimit kohtaukset vaativat, että vastanäyttelijään on tietynlainen suhde. Tärkeintä on luottamus. Se tekee turvallisen olon, Sara kertoo.

Sara ja Mikko Parikalla on kaksi yhteistä lasta.

View this post on Instagram

🐒💕pörröpäät uuden nukkekodin kimpussa ✨

A post shared by SARA PARIKKA (@saraparikka) on

Lue myös: Mikko Parikka paljasti yllättävän asian Sara-vaimosta: "Kauhean moni ei ole päässyt todistamaan"

Lähde: Apu

Kilpailut

Uusimmat