Kuva: Pixabay

Mies pidätettiin lentokentällä - syynä oli liian paksu vaatetus

17.01.2018 22:15 - Katariina Auvinen

Joskus kannattaa miettiä, missä asioissa haluaa säästää.

Ryan Williamsin matka Islantiin sai hieman erikoisemman käänteen, jonka vuoksi hän oli jumissa jäämaassa viikon verran ylimääräistä. Twitterissä Ryan Hawaii nimeä käyttävä mies päätti säästää matkatavarakuluissa lähdettyään kotimatkalle Britanniaan. 

Hän päätti kasata päällensä kaikki vaatteensa. Yhteensä Williamsin päällä oli kymmenet housut ja kahdeksan paitaa. Säästäminen osoittautui kuitenkin kalliiksi päätökseksi, koska hänet pidätettiin lentokentällä ennen koneeseen astumista.

Mitä ilmeisimmin lentokenttähenkilöstö halusi tarkistaa, että Williamsin päällä on vain vaatteita, eikä hän koeta salakuljettaa mitään muuta koneeseen. Mies ei tästä käänteestä ilahtunut, vaan hän jakoi autuaasti Twitterissä kiukkuaan asiasta. Kävi ilmi, että mieheltä evättiin pääsy myös koneeseen. 

Williamsin mukaan tämä johtui vaatetuksesta, mutta henkilökunnan mukaan mies käyttäytyi huonosti kentällä. Mies palasi seuraavana päivänä kentälle, mutta häntä ei vieläkään päästetty koneeseen. Williamsin mukaan syytä ei selvitetty hänelle kunnolla. 

Yhteensä mies joutui olemaan Islannissa viikon lisää, koska hänellä ei ollut varaa maksaa sakkoja, jotka turvamiehet lätkäisivät hänelle käytöksensä johdosta. 

Sinänsä idea ei mennyt aivan kuten olisi pitänyt. Mies olisi päässyt helpommalla maksaessaan ylimääräisistä tavaroista. 

Lue myös: Mies otti yliannostuksen Viagraa lentokentällä - seuraukset yllättivät kaikki

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat