Kuva: Getty Images

Melania Trump teki sen taas! Nolo hetki tallentui kameroille

08.02.2018 10:45 - Katariina Auvinen - Luettu 19 027 kertaa

Melania Trump ei todellakaan halua pitää miestään kädestä kiinni.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpilla, 71, on väitetty olleen suhde aikuisviihdetähteen, kun hänen vaimonsa, Melania, 47, oli raskaana vuonna 2006. Suhdepaljastus tuli julkisuuteen muutama viikko sitten, jonka jälkeen Melaniaa ei nähty miehensä vierellä pitkään aikaan. 

Pariskunnan avioliitto on aiheuttanut ristiriitaisia tuntemuksia ihmisissä. Melanian on nähty tylysti työntävän miehensä käden pois, kun tämä on yrittänyt tavoitella sitä, jotta he voisivat kävellä käsi kädessä. 

Nyt Melania teki saman eleen taas. Kun pariskunta asteli valkoisesta talosta ulos kohti helikopteria, Donald yritti tavoitella vaimonsa kättä. Melania kuitenkin näyttäisi työntävän käden pois. Hieman myöhemmin videolta on kuitenkin nähtävissä, että Melania piti takkiaan olkapäillään ja hänen kätensä oli takin sisällä. 

Twitter-käyttäjät eivät ole malttaneet pitää kuitenkaan kieltään kurissa tapauksen johdosta. Monet ovat varmoja, että avioliitto on tullut hiljalleen tiensä päähän. Uudessa paljastuskirjassa kerrotaan muun muassa, että pariskunnilla olisi omat makuuhuoneet. 

"Melanialla oli ihan varmasti kädet takin sisällä, jotta Donald ei voisi pitää häntä kädestä kiinni." 

Eräs käyttäjä kysyi, miksi Melania ei voi pitää takkia normaalilla tavalla. Hänelle vastattiin melkein heti. 

"Sen vuoksi, että hänen ei tarvitsisi pitää Trumpia kädestä, jos tämä haluaisi muodon vuoksi näyttää heillä menevän hyvin." 

Katso video alta. 

Lue myös: Melania Trumpin käytöstä kummastellaan Twitterissä - pariskunnan avioliitto kriisissä?

Lähde: People

Uusimmat