Kuva: Getty Images

Sabotointia ja tiukkaa kuria – entinen Playboy-pupu paljastaa, millaista työ todellisuudessa oli

24.02.2018 13:15 - Senja Rapila

Barbara Walters, 69, tiesi haluavansa puputytöksi jo 22-vuotiaana.

Barbara Walters, 69, oli yksi legendaarisen Playboy-kartanon puputytöistä. Hän kertoo Pop Sugar -sivuston artikkelissa, että hän tiesi haluavansa puputytöksi jo 22-vuotiaana. Kun hän vihdoin pääsi töihin edesmenneen Playboy-moguli Hugh Hefnerin klubille, oli se naisen kuvailun mukaan hänen elämänsä parasta aikaa.

- Rakastin kaikkea siinä. Ensimmäisestä sekunnista lähtien kun kävelin sinne, elämäni muuttui. Silloin jätät kaiken muun ulkopuolelle ja sinusta tulee Playboy, sinusta tulee pupu, hän kertoo.

Playboy-pupuksi pääseminen ei kuitenkaan ollut helppoa. Walters kertoo, että hän kävi yli 200 tytön ohella ”pääsykokeissa”, joista jatkoon päästettiin parhaimmat. Kuten odotettavaa, ulkonäöllä oli valinnassa suuri merkitys.

Vaikka moni ehkä luulisi, ei Waltersin mukaan puputytöillä tarvinnut olla suuria rintoja.

- Meille jaettiin salaisuuksia, joilla saimme rintamme näyttämään todellisuutta suuremmilta!

Koulutus kesti viikon

Playboy-kartanossa puputyttöjen koulutus kesti viikon. Tuon viikon aikana heille opetettiin muun muassa erilaisten drinkkien ainesosia ja se, kuinka tarjotinta voi kantaa sulavasti yli 12 senttimetrin korkokenkien kanssa. Välillä tarjottimella oli jopa 20 drinkkiä kerralla.

Puputyttöjen piti opetella myös ”bunny dip”, eli puputyttöjen oma tyyli tarjoilla drinkkejä.

- Meidän piti tarjoilla juomat väärin päin, koska emme voineet kumartua eteenpäin. Muuten asiakkaat olisivat nähneet pukujemme sisälle.

Hän kertoo, että usein asiakkaat halusivat myös koskea puputyttöjen asuissa olevia häntiä.

- He leikkivät pupun hännällä ja luulivat, ettei sitä tunne. Tiesin kyllä, jos joku veti sitä ja käännyin saman tien ympäri, katsoen häntä pahasti. He kyllä rakastivat tehdä sitä.

Naisten välistä sotaa

Mathersin mukaan kartanon puputytöillä oli myös "pupuäiti", joka piti huolen siitä, että tytöillä oli kaikki hyvin. Hän muun muassa tarkisti aina ennen vuoron alkamista sen, että työasu on asianmukaisesti päällä ja ehjä.

Nyt jo 69-vuotias Mathers kertoo, että vaikka Playboy-kartanossa suurin osa pupuista tuli hyvin toimeen keskenään, oli siellä myös sellaisia henkilöitä, jotka yrittivät sabotoida toisen pupun työtä.

Jos joku puputytöistä ei pitänyt sinusta tai oli kateellinen, saattoi hän jopa sabotoida pupu-kollegansa asua. Näin kävi kerran Mathersille.

Asiakkaisiin ei saanut koskea

Jotta pystyttiin varmistaa ettei kukaan puputytöistä deittaile asiakkaitaan, Playboy palkkasi jopa henkilöitä peitetehtäviin, jotka yrittivät vokotella puputyttöjä. Jos joku lähti mukaan leikkiin, näiden puputyttöjen nimet kirjoitettiin ylös – ja heidät erotettiin.

- Jos miehet voisivat vain tulla Playboy-klubille ja deittailla näitä kaikkia naisia siellä, se olisi paha juttu. Se piti pitää hyvin asiallisena touhuna.

Mathers kertoo, että kaikkien sääntöjen vastaisesti hän tapasi oman aviomiehensä alun perin Playboy-kartanossa.

- Hän oli tullut klubille ajoittain katsomaan minua ja kuten tiedätte, en voinut antaa hänelle numeroani. Eräänä iltana hän vain odotti töideni loppumista ja tapasimme sen jälkeen.

Jotta puputyttönä toiminut nainen ei joutunut hankaluuksiin, ei mies enää palannut klubille. He menivät naimisiin muutama vuosi myöhemmin. Avioliitto kesti yhteensä 33 vuotta ennen kuin Mathersin aviomies menehtyi.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Kim Kardashian Playboy-kuvauksissa 10 vuotta sitten - katso seksikäs otos

Lue myös: Playboy palkkasi ensimmäistä kertaa plus-koon mallin - katso vähintäänkin kuumat kuvat

Lue myös: Playboy-moguli Hugh Hefner oli kaikkien aikojen naistenmies - katso nostalgiset kuvat vuodelta 1973

Kilpailut

Uusimmat