Kuva: Getty Images

Paris Jackson kyllästyi faniensa tekemisiin - ei halua ihoaan vaalennettavan

08.03.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Jackson ei ole ollut tyytyväinen siihen, että ihmiset ovat vaalentaneet hänen ihoaan Photoshopin avulla.

Legendaarisen Michael Jacksonin tytär, Paris Jackson, 19, on vedonnut tiukalla tekstillä faneihinsa Twitterissä. Hän toivoo, että ihmiset lopettaisivat hänen ihonsa vaalentamisen Photoshopin avulla. Jacksonista on tehty paljon kuvasarjoja, joita on jaettu sosiaalisessa mediassa. Ihmiset ovat intoutuneet kuitenkin muokkaamaan näitä kuvia ennen julkaisemista. 

"Arvostan kaikkia kuvia ja teoksia, joita te olette tehneet minusta, mutta anelen teitä, lopettakaa minun ihoni vaalentaminen, jotta se näyttäisi valkoisemmalta. Lopettakaa myös ihoni tummentaminen. Olen se, mikä olen ja tiedostan sen. Olen vihdoin tyytyväinen itseeni." 

Jackson ei ole ainut julkisuuden henkilö, jonka ihoa on vaalennettu sosiaalisessa mediassa fanien toimesta. Eräs Twitter-käyttäjä julkaisi Rihannasta kuvasarjan, jossa naisella on täysin vaalea iho. 

Sosiaalisen median lisäksi, ilmiö on ulottunut myös lehtijulkaisuihin. Oscar-voittaja, Lupita Nyong´O omaa meksikolais-kenialaiset sukujuuret. Hän älähti eräälle lehdelle kansikuvasta, johon hänet oli kuvattu. Naisen ihoa oli vaalennettu huomattavasti. 

Lue myös: 10 tähteä, joiden kaksoisolennot ovat myös tunnettuja

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat