Kuva: Getty Images

Madonna ohjaa kolmannen elokuvansa - "Tämä on suuri kunnia"

14.03.2018 20:15 - Iiro Myllymäki

Elokuva kertoo tositarinan sotaorvosta tytöstä, joka raivaa tiensä maailmankuuluksi ballerinaksi.

Popin kuningatar Madonna, 59, jatkaa elokuvaohjaajauraansa kolmannen kokopitkän ohjaustyön merkeissä. Madonna on pestattu ohjaamaan Taking Flight -nimisen elokuvan, joka kertoo sotaorvoksi jääneen sierraleonelaisen Michaela DePrincen tositarinan. DePrince taisteli tiensä hankalista lähtökohdista maailmankuuluksi ballerinaksi.

Elokuva perustuu Michaela ja Elaine DePrincen kirjoittamaan Taking Flight -elämäkertakirjaan. Elokuvan käsikirjoittaa Camilla Blackett.

- Michaelan tarina kosketti minua syvästi sekä taiteilijana että aktivistina, joka ymmärtää vastoinkäymisiä. Meillä on ainutkertainen mahdollisuus nostaa esiin Sierra Leonea ja antaa Michaelan toimia äänenä kaikille niille orpolapsille, joiden parissa hän kasvoi. Minulla on suuri kunnia herättää hänen tarinansa eloon, Madonna kommentoi Variety-lehden mukaan.

Madonna on aiemmin ohjannut kaksi kokopitkää elokuvaa, vuoden 2008 komedian Filth and Wisdomin ja vuoden 2011 draaman W.E., jossa hän toimi myös toisena käsikirjoittajana. Taking Flight -elokuvan lisäksi Madonnan on tarkoitus ohjata ja olla käsikirjoittamassa The Impossible Lives of Greta Wells -elokuvaa. Madonna asuu parhaillaan Portugalissa ja työstää uutta musiikkia.

Lue myös: Madonna julkaisi yhteiskuvan Kim Kardashianin kanssa, seuraajat hämmentyivät: "Miksi?"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat