Kuva: Getty Images

Laulajatähteä syytetään "seksilemmikkien" pitämisestä - "Hän koulutti naista 14-vuotiaasta alkaen"

28.03.2018 18:30 - Iiro Myllymäki

R Kellyä vastaan kohdistetaan rankkoja syytöksiä tuoreessa dokumentissa.

R’n’b-tähti R Kellyä, 51, syytetään uudessa dokumentissa muun muassa nuoren tytön kouluttamisesta hänen ”seksilemmikikseen”. Väitteet esitetään BBC3:n dokumentissa, jossa esitetään myös monia muita huolestuttavia väitteitä laulajaan ja hänen seksuaalisiin tekoihinsa liittyen.

R Kellyn entinen tyttöystävä Kitti Jones kertoo dokumentissa tavanneensa naisen, jota R Kelly oli naisen sanojen mukaan valmentanut omaksi ”seksilemmikikseen”. Samalla Jones tajusi itsekin olleensa vain yksi R Kellyn uhreista.

- Minut esiteltiin yhdelle hänen tytöistään. R Kelly kertoi minulle, että hän oli ”kouluttanut” naista siitä asti kun tämä oli ollut 14-vuotias. Näin hän sanoi. Näin, että nainen oli pukeutunut juuri kuten minä, hän puhui samalla tavalla kuin minä ja hänen maneerinsa olivat samanlaisia kuin minulla. Silloin tajusin, että R Kelly oli kouluttanut minusta yhtä hänen lemmikeistään. Hän kutsuu heitä lemmikeikseen, Jones sanoo The Guardian-lehden mukaan.

Jonesin mukaan Kelly pakotti tämän kyseisen naisen antamaan hänelle suuseksiä.

- Hän sanoi, että ”tämä on lemmikkini, minä koulutin hänet. Hän opettaa sinulle, kuinka olla kanssani”, Jones sanoo.

Jones ei tiedä, minkä ikäinen nainen oli tapahtuman aikaan. Kelly tai hänen edustajansa eivät ole kommentoineet väitteitä mitenkään.

Kesällä 2017 Jones ja kolme muuta naista avautui Buzzfeedille R Kellyn väkivaltaisuudesta ja hänen harjoittamastaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Naisten kertoman mukaan R Kelly pyörittää omaa ”seksikulttiaan”, johon hän aivopesee naisia mukaan ja vie heiltä likipitäen kaiken vapauden. Näistä syytöksistä voit lukea lisää tästä jutusta.

Lue myös: Tuottajatähti Diplo jakoi kyseenalaisen twiitin R. Kellyn seksikulttikohusta - poisti päivityksen

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat