Kuva: Mikko Räsänen

Suomalaisjuontaja sai elämänsä yllätyksen radiolähetyksessä - pääsee lempisarjansa kuvauksiin

05.04.2018 19:30 - Katariina Auvinen

SuomiRockin juontaja Rea Haverinen oli järjestänyt Kummelia rakastavalle juontajatoverilleen melkoisen yllätyksen.

SuomiRockin juontaja Matti Mäki-Kokkila yllätettiin radiolähetyksessä täydellisesti hänen juontajatoverinsa Rea Haverisen toimesta. Mies nimittäin pääsee mukaan lempisarjansa, Kummelin, kuvauksiin. 

Haverinen oli nähnyt ilmoituksen, jossa haettiin Kummeliin avustajia. Hän tiesi heti, että avustajaksi pääseminen olisi täydellinen yllätys hänen Kummelia rakastavalle juontajatoverilleen. Niinpä nainen ryhtyi tuumasta toimeen ja otti yhteyttä avustajia hakevan ja rekrytoivan Helsinki Castingin, Jantsu Puumalaiseen ja Katri Aksolaan. Kaksikko oli heti mukana juonessa. He tulivat henkilökohtaisesti kertomaan radiolähetykseen, että Mäki-Kokkila olisi valittu avustajaksi. 

- Asiassa oli kyllä melkoinen sumpliminen. Esimieskin oli mukana juonessa, koska meidän oli pakko varmistaa, ettei Matti sovi kuvausaamulle mitään menoa, Haverinen kertoo. 

Yllätys pysyikin salassa viimeiseen asti. 

- En muista, milloin minut olisi yllätetty noin, joten tämä oli todella mieluinen uutinen. Minun piti vielä muutamaan otteeseen varmistaa, että asia on todellakin totta eikä kyseessä ole vitsi, Matti Mäki-Kokkila kommentoi. 

Kummeli-sarja Kontio & Parmaksen kuvaukset ovat alkaneet tällä viikolla Helsingissä ja Mäki-Kokkila pääsee mukaan perjantain 6. huhtikuuta kuvauksiin, jossa hän esittää ravintolan asiakasta. 

- Minulla on kyllä tavernoista sen verran kokemusta, että oma roolisuoritukseni ei paljon stressaa, Mäki-Kokkila lohkaisee vielä tunnelmistaan. 

Katso, kun Matti Mäki-Kokkila yllätetään alla olevalta videolta, tai täältä

Lue myös: Solvaajat haukkuvat ulkonäön ja mielipiteet - radiotähdet kertovat, miten palautteen kestää

Kilpailut

Uusimmat