Kuva: Senja Rapila

Sara Sieppi blogissa painostaan: "Kieltäydyin laihduttamasta bikinikuvauksiin"

13.04.2018 15:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sara Siepin mukaan tärkeintä on, että on itse tyytyväinen kehoonsa.

Sara Sieppi, 26, avautuu tuoreimmassa blogikirjoituksessaan painosta ja siihen liittyvistä olettamuksista. Hänen mukaansa hän on täysin sinut sen asian kanssa, että missivuoden jälkeen, hänelle on tullut lisää kiloja.

Hän kertookin olevansa treenaaja, joka tekee sitä, mitä milloinkin haluaa. Sama toimii ruoan suhteen.

"Mä olen urheilun suhteen nykyisin tosi fiiliksen mukaan menijä. En halua tunkea itseäni väkipakolla salille, vetää protskujuomia nenästä kiinni tai pakottaa itseäni sinne Töölönlahdelle, jos musta ei vaan siltä tunnu," hän kirjoittaa.

Siepin mukaan kaikessa on kuitenkin tärkeintä se, että itse on tyytyväinen itseensä. Esimerkkinä hän kertoo, miten häntä kerran pyydettiin laihduttamaan bikinikuvauksiin.

"Pari vuotta sitten mua pyydettiin mukaan bikinikuvauksiin ulkomaille, jonka yhteydessä mulle sanottiin, että reissuun on vielä sen verran aikaa, että varmaan sen kolme kiloa voit ainakin ottaa pois. Vastasin ihan suoraan, että niin kauan, kun mä itse olen tyytyväinen itseeni, en aio kenenkään mieliksi laihduttaa. Kieltäydyin, mutta ottivat minut mukaan joka tapauksessa."

Hän kehottaakin kaikkia pitämään mielessä sen, että paino ei ole mikään ihmistä määrittävä tekijä.

"Haluan muistuttaa teitä, että älkää antako kenenkään määritellä, kuinka paljon sun tulisi painaa tai millainen sun tulisi olla. Sen määritelmän teet ainostaan sinä itse."

Koko kirjoituksen pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Sara Sieppi suhdekohustaan Iltalehdessä: "Toivoisin rauhaa"

Lähde: Sara Siepin Blogi

Kilpailut

Uusimmat