Kuva: Mikko Räsänen

Neon 2 -tähden raju paljastus: Taistellut syöpää vastaan puoli vuotta!

20.04.2018 10:17 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jussi Rainio kertoi asiasta yhtyeen Facebook-sivuilla.

Neon 2 -yhtyeestä tuttu Jussi Rainio julkaisi yhtyeen Facebook-sivulla pitkän päivityksen, jossa hän avaa kulunutta vuotta.

Kirjoituksen mukaan mies havahtui tavallista kovempiin vatsakipuihin viime vuonna ja uskaltautui viimein marraskuussa lääkärin pakeille.

"Menin sitten asiasta suivaantuneena viime marraskuussa erään keikkareissun jälkeen lasarettiin, lojuin siellä muutaman tunnin, otettiin kokeita eikä niissä oikeen mitään näkynyt. Lopuksi lekuri päätti et otetaan nyt vielä vatsan ultra, varmuuden vuoksi. No johan näkyi! Kookkanpuoleinen ylimääräinen möykky vattassa. Kaaddämid!! Ensimmäinen ajatus oli klassinen ”syöpä saatana! Eihän se nyt mulle voi tulla”,mies kirjoittaa.

Selvisi, että kyseessä todella on suuri kasvain, tarkemmin sanottuna diffuusi suurisoluinen B-solulymfooma eli imukudossyöpä. Tieto sai Rainiossa aikaan suurta pelkoa.

"Kotona soppalautasen äärellä mietin poikaa, maailmassa ilman isäänsä, ilman minua, ja silloin se suolainen tuska valui poskelle ja tipahti keittoon. Se oli elämäni suurinta epätoivoa."

Miehen mukaan sytostaattihoidot tekivät tehtävänsä ja muun muassa karvat katosivat, mutta niin teki kasvainkin.

"Eniwei, hoidot on nyt loppusuoralla ja möykky onnellisesti poissa?!! Hillitön kuntokuuri on jo alkanut, eikä armoa anneta pätkääkään??. Joten kesälavoilla tullaan heilumaan ja huutamaan ku heikkopäiset!

Koko päivityksen pääset lukemaan alta.

Lue myös: Neon 2 -tähtien ystävyys syveni tauon aikana: "Emme ole kavereita siksi, että soitamme bändissä"

Lue myös: Neon 2 -tähti ajoi päänsä kaljuksi - katso kuva

Kilpailut

Uusimmat