Kuva: Mikko Räsänen

Roope Salminen kipakassa sanasodassa suosikkikoomikon kanssa - syynä twiitti Sara Siepistä

23.04.2018 13:54 - Iiro Myllymäki

Koomikko Iikka Kivi kommentoi kriittisesti Sara Siepin roolia Onnenpyörä-ohjelmassa.

Juontaja ja muusikko Roope Salminen on kimpaantunut stand up -koomikko Iikka Kivelle tämän kirjoitettua Twitteriin vähemmän mairittelevan twiitin Sara Siepistä. Salminen ja Sieppi seurustelevat.

Iikka Kivi kirjoitti Twitterissä näkemyksensä Sara Siepin pestistä Onnenpyörä-ohjelmassa.

”Olen varmaankin vähän ilkeä ajatellessani näin. Mutta kun näen Miss Suomen kääntelemässä Onnenpyörän laattoja ja kävelemässä edestakaisin sanomatta mitään, tulee väkisinkin mieleen, että siinä on kerrankin löydetty titteliä ja osaamista vastaava työ”, Kivi kirjoittaa.

Tähän Roope Salminen vastasi kimpaantuneena.

”Mitä vittua sä tiedät Saran osaamisesta? Kyseessä on paitsi maailman ihanin tyyppi, myös nainen joka muutti hädin tuskin täysikäisenä pohjosesta stadiin unelman perässä vaikka ei tuntenu täältä ketään ja rakens tyhjästä itelleen menestyksekkään uran superkilpaillulla alalla”, Salminen kirjoittaa.

Iikka Kivi puolustautuu Twitterissä kirjoittamalla, että hänen tarkoituksenaan ei ollut hyökätä itse Sara Sieppiä vastaan.

”Ymmärsit jutun pointin väärin. Se ei ole se, että Sara ei osaisi. Vaan se, että kun meillä on tällainen vanhanaikainen instituutio kuin Miss Suomi, niin sitten se näkyy mediassa siten, että naiset päätyvät olemaan mykkiä ja kauniita. Ja se on esineiden tehtävä, ei ihmisten”, Ilkka Kivi kirjoittaa.

Onnenpyörä-ohjelman juontaja Jethro Rostedt on myös puuttunut keskusteluun. Voit katsoa hänen ja Iikka Kiven välisen viestinvaihdon Twitteristä alla olevasta kuvakaappauksesta.

Asiasta kirjoitti ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös: Sara Sieppi blogissa painostaan: "Kieltäydyin laihduttamasta bikinikuvauksiin"

Kilpailut

Uusimmat