Kuva: Lars Johnson/Nelonen

TIS-Vilma kovasanaisena häneen kohdistuvasta säälistä: ”Naurettavaa”

24.04.2018 15:45 - Emmi Moilanen

Vilma paljastaa tuoreella YouTube-videollaan, että ei pidä Temptation Island -sarjan kuvauksissa syntyneestä Free Vilma -liikkeestä.

Temptation Island -ohjelmaan mukaan lähtenyt pariskunta Vilma ja Elias ovat nousseet yhdeksi kauden suurimmista puheenaiheista. Elias tunnetaan saarella suorasanaisesta tavastaan kommentoida sinkkunaisten ulkonäköä, eikä mies tunnu muiden ohjelmaan osallistujien mielestä arvostavan kumppaniaan Vilmaa tarpeeksi.

Nyt Vilma paljastaa uudella YouTube-videollaan saaren tapahtumia, jotka eivät koskaan päätyneet televisioruutuun saakka. Erityisesti naista tuntuu vaivaavan ohjelman kuvauksissa syntynyt "Free Vilma" -liike, joka on levinnyt laajalle sosiaaliseen mediaan saakka. Useat #freevilma:n kannattajat ovatkin sitä mieltä, että pariskunnan tulisi jatkaa eri teitä sarjassa nähtävän, viimeisen iltanuotion jälkeen.

- Ensimmäisenä kuulin tästä Danin suusta yhdellä iltanuotiovideolla heti alkumetreillä, ja siitä lähtien olen pitänyt tätä juttua ihan naurettavana, Vilma kommentoi videollaan sarjan kuvauksissa syntynyttä kampanjaa.

"Kylmää, tunteetonta ja lapsellista"

Vilma jatkaa myös, että aihe loukkaa häntä niin henkilökohtaisesti kuin parisuhteensakin takia.

- Kukaan siellä toisella resortilla ei tunne minua millään tasolla. Ja siellä ne kaikki vain huutelevat, että ”free Vilma, free Vilma.” Mulla ei ole teille mitään sanottavaa, nainen toteaa kipakasti.

- Äärimmäisen kylmää, tunteetonta ja lapsellista kaikilta niiltä, jotka lähtivät tähän movementiin mukaan, Vilma tiivistää.

Katso Vilman YouTube-video kokonaisuudessaan alta.

Lauantaina julkaistua videota on kommentoitu ahkerasti ja katsojissa Vilman asenne on tuntunut herättävän kummastusta.

"Oot upee nainen ja ansaitsisit niin paljon parempaa ku Elias.."

"En ymmärrä sua yhtään paremmin tämän videon jälkeen. Muutenkin selittely on aina epäilyttävää. Ohjelma ei ole edes vielä ohi ja nyt jo kamala tarve tällaiseen."

"Hae apua"

"#freevilma"

Lue myös: TIS-Minna avoimena blogissaan: "Mietin, voisinko olla vielä onnellisempi jonkun muun kanssa"

Lue myös: Narsistiksi haukuttu TIS-Elias: "Olen puhunut mielenterveysalan ammattilaisten kanssa"

Kilpailut

Uusimmat