Kuva: Getty Images

Kate Hudson paljasti, kuinka hänen kolmas raskautensa on sujunut: "Pitää ottaa rauhallisesti"

05.05.2018 18:15 - Emmi Moilanen

Tyttölasta odottava näyttelijä kertoo, että pahoinvointi on tällä kertaa ollut voimakkaampaa kuin aikaisemmissa raskauksissa.

Näyttelijä Kate Hudson, 39, odottaa kolmatta lastaan yhdessä poikaystävänsä Danny Fujikawan kanssa. Tuleva perheenlisäys on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. Hudson paljasti People-lehdelle, kuinka raskaus on tähän mennessä sujunut ja kuinka kolmas odotusaika on poikennut kahdesta aiemmasta raskaudesta.

- On ollut kaikenlaisia eriäväisyyksiä. Sanotaan, että tyttölapsi saa sinut enemmän pahoinvoivaksi ja omalla kohdallani se on ollut aivan totta, tyttöä odottava Hudson toteaa.

Hudsonilla on kaksi poikaa, Bingham Hawn, 6, ja Ryder Russel, 14, aiemmista suhteistaan muusikko Matthew Bellamyn ja laulaja Chris Robinsonin kanssa.

- En ole enää vähemmistö. Tai no, olemme silti vähemmistössä mutta tulevaisuudelta odotan innolla tyttöenergiaa, Hudson kuvailee perhettään.

Omaa kehoaan kuunneltava tarkasti

Hudson kertoo Peoplelle, että haluaa opettaa poikiaan olemaan hyviä isoveljiä tulevalle pikkusisarukselleen. Näyttelijä on myös kuunnellut raskauden aikana tarkasti omaa kehoaan ja oloaan.

- Panokset ovat korkeammat, koska kyse ei ole enää pelkästään sinusta, vaan sisälläsi kasvaa ihmiselämä. Juuri nyt tyttö on antanut merkkejä siitä, että on otettava rauhallisemmin, Hudson kuvailee raskausaikaansa.

Hudson on kävellyt paljon, sekä joogannut, mitä ei ollut aikaisemmin kokeillut raskaana ollessaan.

- Kun sinulla on etuoikeus kantaa sisälläsi uutta elämää, täytyy kuunnella kehoaan. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että pitää ottaa rauhallisesti. Joten kaikki mitä teen, on aika kevyttä ja helppoa, näyttelijä toteaa.

Lue myös: Näyttelijä Kate Hudson paljasti olevansa raskaana - lisäsi riemukkaan videon Instagramiin

Lue myös: Kate Hudson toi 7 vuotta nuoremman rakkaansa ensimmäistä kertaa punaiselle matolle - katso

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat