Kuva: Getty Images

Näyttelijäkomistus Ashton Kutcher, 40, kärsii kiusallisesta vaivasta - kurvasi heti lääkärille

06.06.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Mies kertoo, että hän on erittäin kiintynyt hiuksiinsa, joten kun hän alkoi kaljuuntumaan, se oli iso koettelemus miehelle.

Näyttelijä, Ashton Kutcher, 40, kärsii vaivasta, joka koskettaa monia miehiä. Hän on avautunut kaljuuntumisestaan, joka alkoi näyttelijän mukaan jo hänen ollessaan 25-vuotias. Kutcher vieraili Conan O´Brienin haastateltavana, jossa mies intoutui esittelemään pakenevaa hiusrajaansa. 

Kaikki alkoi siitä, kun O´Brien kertoi saavansa palautetta siitä, että hän käyttää varmasti peruukkia. 

Ashton Kutcher kertoi lopettaneensa lääkkeen käytön, koska hän halusi hankkia lapsia kumppaninsa, Mila Kunisin kanssa. (kuva: Getty Images )

- Sinulla on hyvät hiukset. Minun hiukseni alkavat harventua kunnolla. Jos nostan hiuksiani ja näytän hiusrajaani, haituvat alkavat harveta ylöspäin mentäessä, Kutcher kertoi haastattelussa. 

Hän järkyttyi kaljuuntumisesta vähän yli parikymppisenä niin pahasti, että ryntäsi lääkärille. 

- Lääkäri antoi minulle lääkkeitä, joiden tarkoitus oli estää hiusten lähtemistä. Käytin sitä jonkin aikaa, mutta lopetin sen käytön kolme vuotta sitten, joten tiedän hiusten lähtevän taas hiljalleen, hän kertoi. 

Mies kertoo, että hän suojaa nykyisin päänsä lippalakilla. 

- Kukaan ei tiedä onko minulla hiuksia vai ei, jos minulla on lippalakki päässä. Olen ottanut sen omaksi asusteekseni, hän paljastaa. 

Lue myös: Ashton Kutcher pakeni eron jälkeen vuorille - pääsi karulla keinolla yli Demi Mooresta

Lähde: Daily Mail 

Suosittelemme

Uusimmat