Kuva: Getty Images

Jennifer Lawrence poistui sinkkumarkkinoilta - löysi rinnalleen rakkaan taidegalleristista

07.06.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Nainen erosi viime vuonna pitkäaikaisesta poikaystävästään.

Näyttelijä, Jennifer Lawrence, 27, erosi viime syksynä Darren Aronofskystä, jonka kanssa hän ehti pitää yhtä muutaman vuoden. Eron jälkeen nainen avautui siitä, kuinka hän ei itse asiassa pidä ollenkaan seksin harrastamisesta. Hän myös on melkoisen kranttu miesten suhteen ja pakottaa uudet poikaystävät käymään sukupuolitautitesteissä. 

Lawrence on kuitenkin löytänyt rinnalleen uuden rakkaan taidegalleristi, Cooke Maroneystä. Parin on huhuttu pitäneen yhtä jo jonkun aikaa, mutta nyt Lawrence ja Maroney on nähty monesti New Yorkissa avoimesti yhdessä. 

Jennifer Lawrence on hyvissä väleissä entisen kumppaninsa, Darren Aronofskyn kanssa. Heidät kuvattiin yhdessä hyväntekeväisyysgaalassa toukokuun lopulla. (kuva: Getty Images )

Pari vietti aikaa yhdessä viimeeksi tällä viikolla, jolloin he kävelivät yhdessä ravintolaan. Koko matkan Lawrence nauroi ja kosketteli hellästi rakkaansa kättä. 

- Suhde on kestänyt jo viikkoja, mutta Jennifer haluaa pitää rakkauselämänsä mahdollisimman yksityisenä, lähde kertoo Daily Mail -julkaisulle. 

Lawrence on mitä ilmeisimmin vielä hyvissä väleissä entisen rakkautensa kanssa. Pari kuvattiin yhdessä gaalassa Aronofkyn kanssa. 

Lue myös: Jennifer Lawrence kertoi intiimejä paljastuksia seksielämästään - pakottaa kumppanit testeihin

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat