Kuva: Getty Images

Sinkkuelämää-sarjasta poistettu kohtaus ylitti hyvän maun rajan - "Kamalaa, että kuvasimme sen"

11.06.2018 12:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Koiran ja miehen välinen intiimi hetki katsottiin liian riskaabeliksi kohtaukseksi esittää sarjassa.

HBO:n hittisarja Sinkkuelämää alkoi 20 vuotta sitten ja rikkoi monia rajoja kuuden tuotantokautensa aikana. Sarjan luoja Darren Star on myöntänyt Vanity Fair -lehden haastattelussa, että sarjassa mentiin myös liian pitkälle rajojen rikkomisessa. Erään kohtauksen tajuttiin olevan niin riskaabeli, että se päätettiin jättää esittämättä kokonaan.

Kyseinen kohtaus kuvattiin ensimmäisen tuotantokauden jaksoon, jossa Charlotte kyllästyi deittailemansa Michaelin itsekkäisiin seksimieltymyksiin. Michaelilla oli tapana seksin aikana painaa Charlotten päätä alaspäin suihinoton toivossa.

- Viimeisessä kohtauksessa Charlotte sanoo tuohtuneensa siitä, että Michael vain haluaa suihinottoja. Hän syyttää Michaelia siitä, että tämä pitää hänestä vain sen takia ja lähtee menemään, Darren Star muistelee.

Televisiossa esitetty jakso loppui tähän, mutta alkuperäisessä käsikirjoituksessa loppukaneetti oli hyvin toisenlainen. Michaelilla oli Butterscotch-niminen kultainennoutaja, joka nähtiin keskeisessä roolissa poistetussa kohtauksessa.

- Charlotte tuli takaisin Michaelin luokse ja näki, miten tämän kultainennoutaja tyydytti tätä nuolemalla, Star paljastaa.

Sarjan tuottajan ja käsikirjoittajan Amy B. Harrisin mielestä kohtauksessa mentiin liian pitkälle.

- On aika kamalaa, että edes kuvasimme sen. Kuvasimme, miten hän laittaa maapähkinävoita peniksensä päälle. Sitten Charlotte kävelee sisään ja pahoittelee aiempaa käytöstään, ja sitten hän näkee sen… En tajua, että edes ajattelimme tuon tekemistä, Harris sanoo.

Lue myös: Sinkkuelämää-sarjan alkamisesta tasan 20 vuotta - katso miten tähdet ovat muuttuneet

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat