Kuva: Getty Images

Will Smithin lapset eivät päässeet koskaan yökylään - äidillä asiaan selkeä selitys

13.06.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Jada Pinkett-Smith voi kuulostaa ylisuojelevalta, mutta hän halusi turvata lastensa koskemattomuuden.

Näyttelijäpari, Will Smith sekä Jada Pinkett-Smith ovat olleet naimisissa jo parikymmentä vuotta ja heidän elämäänsä rikastuttavat kaksi biologista lasta, Willow-tytär, 17, ja Jaden-poika, 19.

Jada Pinkett-Smith on nyt paljastanut ettei hän päästänyt lapsiaan koskaan yökylään kavereidensa luokse, koska pelkäsi heihin kohdistuvan seksuaalista hyväksikäyttöä. 

Willow kyseenalaisti äitinsä säännön sanomalla, ettei poikiin kohdistu sellaista vaaraa kuin tyttöihin. 

Jada Pinkett-Smith kertoi, että hänellä on ollut epäilyksiä poikansa Jadenin seurustelukumppaneita kohtaan, mutta ei ole varmaa viittasiko nainen sanomisillaan nykyiseen tyttöystävään, Odessa Adloniin. (kuva: Getty Images )

- Kerroin hänelle, että tiedän monia miehiä, jotka on raiskattu nuorena poikana. Olin yhtä suojelevainen tytärtäni, mutta niin myös poikaani kohtaan. Tästä syystä Jadenkaan ei päässyt koskaan yökylään kavereidensa luokse, Pinkett-Smith kertoi. 

Äiti kertoi myös, että hän on ollut hieman huolissaan siitä, millaisia tyttöjä hänen poikansa on tapaillut. 

- Minulla on ollut omat epäilykseni, mutta olen päättänyt etten voi rajoittaa heidän elämäänsä niiltä osin. Sinun lapsesi eivät välttämättä tule seurustelemaan sellaisten ihmisten kanssa, joita rakastat, mutta tärkeintä on silti olla läsnä heidän elämässään, nainen kiteyttää. 

Jaden on löytänyt rinnalleen näyttelijä Odessa Adlonin, jonka kanssa nuorukainen on pitänyt yhtä jo melkein vuoden. 

Lue myös: Will Smithin tytär näki vanhempansa harrastamassa seksiä - juoksi paikalta hämmentyneenä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat