Kuva: Senja Rapila

Suomalaiset sekoavat Ruudolfin ja Karri Koiran keikoilla: Fani tuli nuolemaan käytetyt vanupuikot

14.06.2018 22:45 - Senja Rapila

Yllä mainittu ei ollut kuitenkaan ainoa erikoisempi tapaus, mitä Ruudolfin ja Karri Koiran keikoilla on nähty.

Kahdeksan vuoden jälkeen uuden albuminsa julkaissut Ruudolf, eli oikealta nimeltään Rudy Kulmala, muisteli Voice.fi:n haastattelussa muun muassa ikimuistoisimpia keikkakokemuksiaan.

Artisti Karri Koiran kanssa ahkerasti vuosien varrella keikkaillut räppäri muistelee muun muassa kertaa, kun parivaljakko oli esiintymässä ulkoilmakeikalla Kuopiossa. Keikan aikana tapahtui pieni vahinko, kun lokki kakkasi Karri Koiran paidalle.

- Spiikattiin sitten biisin välissä, että Karri Koiran hihalle kakattiin, ja että sen hihassa on hirveät skeidat. Sitten kysyttiin yleisöltä, että kuka tulisi ja pyyhkisi nämä pois Karrin hihasta, Ruudolf nauraa haastattelussa.

- Sieltä sitten tuli sellainen blondi neiti, että minä pyyhin mun hiuksiin. Sitten se pyyhki sen kultaisiin kutreihin ne linnunkakat ja muu yleisö oli ihan fiiliksissä. Kyllä kaikki sai siitä hyvät naurut, se oli aika hauskaa!

Kyseessä oli päiväkeikka, eli yleisö ei välttämättä edes ollut humalassa. Ruudolf uskoo, että kyse on vain omistautumisesta ja hauskanpidosta.

- Kun pääsee siihen tunnelmaan, että yhtäkkiä kaikki on mahdollista, kyllä kaikki haluaa heittäytyä siihen hetkeen. Se on siistiä että voi antaa jollekin sellaisen kokemuksen - tai että kaikki saavat yhdessä sellaisen kokemuksen.

"Karrilla oli jäänyt oli jäänyt kaksi todella rapeaa vanupuikkoa dj-pöydälle"

Yllä mainittu ei ollut kuitenkaan ainoa erikoisempi tapaus, mitä Ruudolfin ja Karri Koiran keikoilla on nähty. Eräällä keikalla Karri Koira oli jättänyt käytetyt topsipuikot dj-pöydälle ennen keikkaa.

- Keikan aikana huomasin, että Karri oli putsannut korvat topsipuikoilla ennen kuin oli laittanut korvamonitorit, ja sillä oli jäänyt kaksi todella rapeaa vanupuikkoa siihen dj-pöydälle. Totesin ääneen, että miksi Karri jätit sun kokkareiset vanupuikot siihen. Se oli sen korvasta kaivanut jotain aarteita, Ruudolf naureskelee.

- Kerrottiin sitten siinä biisien välissä tämä linnunkakka-tarina ja todettiin, että tässä on nyt nämä Karri Koiran vanupuikot. Kysyttiin, että olisko täällä ketään, joka voisi tulla nuolemaan nämä vanupuikot. Sitten sieltä kolmannesta rivistä tulee joku kunnon sonni, että minä. Työnsin ne vanupuikot siihen hänen eteensä, ja hän oikeen leveällä kielellä nuolaisi niitä. Saatiin siitäkin hyvät naurut.

- Tollaiset on todella hauskoja hetkiä, vaikkakin tämä tarina olikin vähän ällöttävä. Terveisiä näille molemmille henkilöille. Hyviä muistoja!

Voit kuunnella Ruudolfin uuden levyn alapuolelta.

Entä miten Ruudolf päätyi vaihtamaan musiikkityyliään ja julkaisemaan rohkean laululevyn? Siihen paneudutaan paremmin ensi viikolla Voice.fi:n sivustolla julkaistavassa henkilöhaastattelussa.

Lue myös: Abreu, 28: "Pienikokoisena naisena joudun aina kohtaamaan sen, ettei minua oteta vakavasti"

Lue myös: Räppäri jakoi ilkkuvan meemin Evelinan laulutaidoista, seuraajat tuohtuivat - "On jäbällä pokkaa"

Lue myös: Olli Hermanin uusi kappale tihkuu seksiä: "Ei tässä mitään seniilejä olla!"

Kilpailut

Uusimmat