Kuva: Getty Images

Elle Macpherson sai katsojat raivostumaan - kehotti naisia laihduttamaan kyseenalaisin keinoin

21.06.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Entinen huippumalli kertoi, kuinka naiset voisivat helposti saada kroppansa rantakuntoon.

Huippumalli Elle Macpherson, 54, on vieläkin upeassa kunnossa. Nainen on kuitenkin joutunut melkoisen kritiikin kohteeksi, koska hän on kannustanut naisia laihduttamaan hieman kyseenalaisin keinoin. 

Huippumalli kertoi televisiohaastattelussa, että hän suosittelee naisia jättämään aterioita väliin, jotta he laihtuisivat. 

- Yksi keino päästä kuntoon on se, että korvaan ateriat proteiinipirtelöllä. Kesä on tulossa ja tiedän, että kaikki mietimme, miten saisimme kroppamme rantakuntoon, Macpherson kertoi. 

Sen lisäksi, että huippumalli sai palautetta kovinkin huonolta kuulostavista laihdutusneuvoista, monet naiset suivaantuivat myös ulkonäkökeskeisyydestä. 

"Miksi naisten muka pitäisi näyttää laihoilta rannalla? Me kaikki olemme hyviä sellaisina kuin olemme." 

"Tarvitsen vain rannan ja aurinkoa, minun kroppani on jo valmis." 

"En ymmärrä hänen logiikkaansa." 

Macpherson kertoi, että aterioiden väliin jättäminen tai niiden korvaaminen proteiinipirtelöillä pudottaa hänen lanteiltaan kiloja helposti. Hän myös kertoi, että hän ei syö mitään valkoista kuten leipää, riisiä tai esimerkiksi kermaa. 

"Ehkä Elle Macphersonin pitäisi mielummin kertoa naisille, että heidän ei tarvitse muuttaa heidän kroppaansa." Twitter-käyttäjä pohti. 

Lue myös: Huippumalli Elle Macpherson, 53, on uskomattomassa kunnossa - katso tuore bikinikuva

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat