Kuva: Getty Images

Hollywood-komistus joutui seksuaalisen häirinnän kohteeksi - 50 Centin asiaton reaktio raivostuttaa

27.06.2018 12:45 - Senja Rapila

50 Centin kylmä reaktio näyttelijän häirintäkokemukseen sai vihaisen vastaanoton Twitterissä.

Muun muassa uusimmassa Deadpool 2 -elokuvassa näytellyt Terry Crews, 49, on kertonut ensimmäisen kerran viime vuonna julkisuudessa #MeToo-kampanjan myötä joutuneensa seksuaalisen häirinnän kohteeksi. Tähti muisteli tapahtunutta tiistaina Yhdysvalloissa järjestetyssä tapahtumassa, missä puolustetaan seksuaalista ahdistelua tai häirintää kokeneiden oikeuksia.

Crews muisteli tilaisuudessa, kuinka Hollywood-manageri häiritsi häntä vuonna 2016 järjestetyissä juhlissa, mihin hän oli osallistunut yhdessä vaimonsa kanssa.

- Ahdistelu kesti vain muutamien minuuttien ajan, mutta mitä hän kertoi minulle - samalla kun piti genitaalejani kädessään - oli että hänellä on valta käsissään. Että tilanne oli hänen kontrollissaan, Crews on kertonut tapahtuneesta.

Hänen puheensa herätti monenlaisia tuntemuksia yleisössä, mutta räppäri 50 Cent ylitti rajan epäsoveliailla Twitter-kommenteillaan. Hän nimittäin twiittasi, että hänen mielestään näyttelijä olisi voinut kokonsa puolesta estää seksuaalisen häirinnän.

Lisäksi Mirror-lehden tietojen mukaan 50 Cent oli lisännyt Twitter-tililleen kuvia, missä yhdessä Crews istui paidatta ja kuvatekstissä luki: "Minut raiskattiin" ja "vaimoni vain katsoi vierestä". Kuvien yhteyteen artisti oli oletettavastokommentoinut: "LOL, mitä v*ttua täällä tapahtuu?".

Kuvat poistettiin myöhemmin.

Räppärin fanit järkyttyivät ymmärrettävästi asiasta.

"Ihmisenä, joka on fanittanut 50 Centiä siitä asti kun olin lapsi, olen järkyttynyt hänen välinpitämättömyydestään ja kylmästä kommentistaan koskien Terry Crewsin seksuaalista ahdistelukertomusta. Asialle nauraminen ja siitä vitsailu on yksi niistä syistä, miksi seksuaalisen häirinnän uhrit pelkäävät kertoa näistä asioista."

Myös Crews tavoitettiin asian tiimoilta.

- No, minä rakastan 50 Centiä. Kuuntelen hänen musiikkiaan treenatessani. Todistan kuitenkin sen, että koko ei ratkaise siinä tilanteessa, jos joutuu seksuaalisen häirinnän kohteeksi.

Lähde: Mirror

Lue myös: Eero Ritala jyrähtää #MeToo-kampanjan vähättelijöistä - "Paskapuhetta"

Lue myös: Maria Veitola MeNaisille työpaikalla kokemastaan häirinnästä: "Joskus ahdistelija oli oma pomo"

Lue myös: Povipommi Samantha Fox kokemastaan ahdistelutilanteesta: "Hän kouri rintojani ja veti hametta ylös"

Lue myös: Salkkarit-tähti bändeineen teki kappaleen häirintätapauksista - on myös itse törmännyt niihin

Kilpailut

Uusimmat