Kuva: Getty Images

Greyn Anatomia -tähti joutui pyytämään anteeksi julkaisemiaan kuvia - "Se oli sopimatonta"

27.06.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Katherine Heigl pilaili hautausmaalla.

Greyn Anatomia -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Katherine Heigl, 39, julkaisi Instagramissa kuvia, kun hän vieraili perheensä kanssa hautausmaalla muistamassa edesmennyttä veljeään. Veli menehtyi vuonna 1986, ollessaan vain 16-vuotias. Auto-onnettomuudessa kuolivat myös Heiglin isovanhemmat.

Heiglilla ja hänen perheellään tuntui olevan erittäin hauskaa, koska nainen julkaisi useita kuvia hautausmaalta, jossa hän poseeraa enkelipatsaiden kanssa. Hän miehensä hauskuuttaa perhettä hautakivien välistä. 

Eräässä kuvassa Katherinen mies, Josh Kelley, on löytänyt hautakivien joukosta kirjoituksen, jossa lukee myös Josh. Katherine Heigl kertoi, että kyseessä on hänen miehensä tuleva lepopaikka. 

Ihmiset pöyristyivät naisen ajattelemattomuudesta ja syyttivät tätä kunnioituksen puutteesta vainajia ja heidän omaisia kohtaan. Naisen kuvat saivat todella vihaisia kommentteja, jonka johdosta näyttelijä päätyi poistamaan ne kokonaan. 

Nyt Heigl on julkaissut videon, jossa hän pahoittelee julkaisemiaan kuvia ja niiden aiheuttamaa mielipahaa. Hän lupaa olla seuraavan kerran ajattelevaisempi. 

- Te kaikki olitte oikeassa, se mitä teimme hautausmaalla, ei todellakaan ollut sopivaa. Halusin sen vuoksi pyytää anteeksi. Joku kommentoija sanoikin eräässä viestissään, että yritin luultavimmin tehdä hankalasta hetkestä minulle helpomman, se oli juuri sitä mitä koetin, mutta väärällä tavalla, Heigl kertoo videolla. 

Lue myös: Greyn anatomia -tähti jakoi rehellisen kuvan raskauskiloistaan - laihdutus ei ollut helppo prosessi

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat