Kuva: Getty Images

Girls-tähti Lena Dunham jakoi muodonmuutoskuvan somessa - osoittaa, että laihuus ei tee onnelliseksi

11.07.2018 13:45 - Iiro Myllymäki - Luettu 1 031 kertaa

Nainen kirjoittaa olevansa nyt paljon onnellisempi kuin painaessaan kymmenen kiloa vähemmän.

Girls-tv-sarjasta tuttu näyttelijä-käsikirjoittaja Lena Dunham, 32, tunnetaan kehopositiivisuuden puolestapuhujana. Suosittuna näyttelijänä hänen painoaan on pidetty paljon silmällä ja kommentoitu mediassa, ja tuoreessa Instagram-kuvassaan hän osoittaa, että alempi paino ei kuitenkaan aina tee onnelliseksi.

Nainen on Instagram-päivityksessään jakanut rinnakkain kuvan, jossa hän painaa noin 62 kiloa ja kuvan, jossa hän painaa noin 73 kiloa. Vasemmalla puolella nähtävä kuva hoikemmasta Dunhamista on otettu huhtikuussa 2013, kun taas oikealla puolella nähtävä kuva nauravasta Dunhamista on napattu vain pari päivää sitten. Voit katsoa naisen päivityksen alta tai tästä linkistä.

Hän kirjoittaa, että ollessaan hoikempi hän sai paljon kehuja ihmisiltä, mutta oli samalla henkisesti sairas ja söi huonosti.

”Oikealla näkyvässä kuvassa olen iloinen ja vapaa. Saan kehuja vain ihmisiltä, joiden kehut ovat minulle merkityksellisiä. Syön terveellisesti ja olen vahva koirien nostelusta ja ihmisten mielten nostattamisesta. Jopa tällainen minunkaltainen kehopositiivisuussoturi joskus katsoo vasemmanpuolimmaista kuvaa kaivaten, kunnes muistan sen tuskan, joka toi minut tuohon pisteeseen”, Dunham kirjoittaa.

Naisen päivitys on saanut valtaisan suosion. Usein Dunhamin Instagram-kuvat keräävät muutamaa kymmentä tuhatta tykkäystä, mutta tämän jutun kirjoitushetkellä muodonmuutoskuvalla on jo 420 000 tykkäystä. Kommenteissa iloitaan sankoin joukoin Dunhamin onnellisuuden puolesta.

”Terve on kaunista! Terveys on onnellisuutta. Rakastan sinua, Lena”, on yksi kommentoinut.

”Olet inspiroiva”, on toinen kehunut.

”Kiitos tästä ihanasta päivityksestä. Tarvitsemme tällaista tässä laihuuspakkomielteisessä yhteiskunnassamme. Aion näyttää tämän tyttärilleni, jotta he vielä paremmin ymmärtävät, että tärkeät ihmiset rakastavat heitä sellaisina kuin he ovat eivätkä heidän vyötärönmittansa perusteella”, on myös kirjoitettu.

Lue myös: Girls-tähden järkyttävä paljastus - joutui turvautumaan kohdunpoistoon

Lähteet: Cosmopolitan, Just Jared

Arvostele artikkeli

Uusimmat