Kuva: Getty Images

Justin Bieberin kihlattu Hailey Baldwin on seksikkäiden poseerausten mestari - katso vaikka

11.07.2018 22:15 - Iiro Myllymäki

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi nimetty Baldwin ilahduttaa some-seuraajiaan paljastavilla mallikuvilla.

Viihdemaailman tämän hetken isoin tapaus on eittämättä se, että laulaja Justin Bieber, 24, ja malli Hailey Baldwin, 21, ovat menneet kihloihin. Vuonna 2016 hetken aikaa seurustellut ja eronnut pari löysi toisensa uudestaan tänä vuonna, ja kaksikko vaikuttaa nyt rakastuneemmalta kuin koskaan. Justin Bieber on jakanut parista suloisen yhteiskuvan Instagramissa, ja mies hehkuttaa kuvatekstissä rakkauttaan vuolain sanoin.

Hailey Baldwin ei ole ainakaan toistaiseksi lisännyt uusia yhteiskuvia parista omalle Instagram-tililleen. Naisen Instagram-tililtä löytää sen sijaan sitäkin enemmän naisesta otettuja mallikuvia, joista huomaa, että nainen hallitsee seksikkäät poseeraukset mennen tullen. Hailey Baldwin aloitti työt ammattimallina vuonna 2014, ja sittemmin hän on poseerannut muun muassa Guessin, Ralph Laurenin ja Tommy Hillfigerin kampanjoissa.

Ei olekaan mikään yllätys, että Baldwin on suosittu sosiaalisessa mediassa. Naisella on peräti 13,6 miljoonaa Instagram-seuraajaa, ja hänen kuvansa saavat aina satojatuhansia tykkäyksiä.

Hailey Baldwinilla on kunnia kantaa titteliä ”maailman seksikkäin nainen”. Maxim-lehti on valinnut Baldwinin maailman seksikkäimmäksi vuonna 2017.

Lue myös: Video Justin Bieberin ja kihlattu Hailey Baldwinin ensitapaamisesta leviää - kuvattu vuonna 2009

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat