Kuva: Getty Images

Kohu paisui liian suureksi: Scarlett Johansson jättäytyi pois uudesta elokuvaroolistaan

14.07.2018 16:15 - Senja Rapila

Tähden oli tarkoitus näytellä transsukupuolista miestä uudessa Rub & Tug -elokuvassa.

Kerroimme viime viikolla kohusta, joka nousi uuden elokuvan tiimoilta. Kyseinen elokuva kertoo transsukupuolisesta miehestä, ja päärooliin valittiin näyttelijätähti Scarlett Johansson, 33. Sosiaalisessa mediassa asiaa ei otettu kovin hyvin vastaan.

Johansson valittiin esittämään transsukupuolista miestä tulevassa Rub & Tug -draamaelokuvassa. Moni on kritisoinut netissä näyttelijävalintaa, sillä heidän mielestään rooli olisi pitänyt antaa oikeasti transsukupuoliselle näyttelijälle.

”Scarlett Johansson esittää transmiestä seuraavassa elokuvassaan, koska hänen tavoitteenaan on riistää rooli jokaiselta vähemmistöryhmältä", Twitterissä paheksuttiin.

Nyt Mirror-lehti uutisoi, että Johansson on jättäytynyt uudesta elokuvaroolistaan kohun vuoksi. Päätöksensä tiimoilta Johansson kiitti jokaista mielipiteensä kertonutta siitä muistutuksesta, että Hollywoodin sisäpiirin rajoja tulisi höllentää roolituksissa. 

Monet ovat kiittäneet tähden päätöstä jättäytyä elokuvasta pois.

Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo Jean Marie Gillistä, joka syntyi naisen kehoon mutta omaksui sittemmin miehen identiteetin ja alkoi käyttää nimeä Dante ”Tex” Gill. Gill pyöritti hierontabisnestä ja teki seksityötä 1970- ja 1980-luvulla Pittsburghissa Yhdysvalloissa. Vaikka Gillin transsukupuolisuutta ei ole koskaan virallisesti vahvistettu, hänen muistokirjoituksessaan kirjoitetaan, että hän halusi tulla kutsutuksi miehelle kuuluvalla Mr.-etuliitteellä.

Lähde: Mirror

Lue myös: Näyttelijä Scarlett Johansson: "Yksiavioisuus ei ole luonnollista"

Lue myös: Scarlett Johansson joutui nolon paikan eteen: Vieras mies yllätti ja näki paljaan alapään!

Kilpailut

Uusimmat