Kuva: RadioPlay

Perhe lähti ostamaan tonttia - ruumiit löydettiin vasta neljä vuotta myöhemmin

31.07.2018 18:15 - Katariina Auvinen - Luettu 8 808 kertaa

RadioPlayn Huorapuutarha-podcastissa Pauliina ja Justiina puivat Jamisonin perheen tapausta.

Vuonna 2009 Oklahomaa järkytti Jamisonin kolmihenkisen perheen katoaminen. Pauliina ja Justiina puivat outoa tapahtumasarjaa RadioPlayn Huorapuutarha-murhapodcastissa. 

Vanhemmat Bobby ja Sherilynn olivat päättäneet lähteä katsomaan syrjäiselle seudulle myynnissä olevaa maalänttiä, jonka he haaveilivat ostavansa. Mukaan he ottivat myös pariskunnan Macy-koiran sekä kuusivuotiaan Madyson-tyttären. 

Perhe ei ikinä palannut matkalta takaisin. 

Muutamien päivien päästä perheen ystävät tekivät katoamisilmoituksen, koska he eivät olleet kuulleet pariskunnasta mitään. 

- Kahdeksan päivää katoamisen jälkeen perheen auto löytyi hylättynä. Minkäänlaisesta kamppailusta ei ollut merkkejä, mutta auton sisältä löytyi perheen nälkiintynyt ja huonossa kunnossa oleva koira. Koira kuitenkin selvisi tapauksesta, Justiina kertoo. 

Omituisen katoamisesta teki se, että autossa oli huomattava määrä käteistä, jota kukaan ei ollut ryöstänyt. Sen lisäksi auton sisältä löytyivät ainakin parin henkilöpaperit, lompakko ja miehen puhelin. Henkilöistä ei löytynyt jälkeäkään. Perhettä etsittiin ison etsintäpartion voimin, johon osallistui myös ruumiskoiria. 

Sattuma johti löydökseen neljän vuoden jälkeen

Ruumiit löydettiin vasta neljä vuotta myöhemmin sattumalta. Kaikki kolme oli haudattu kasvot alaspäin, mutta ruumiit olivat jo niin maatuneet, ettei kuolinsyytä voinut selvittää. 

- Kuulostaa todelta omituiselta, koska ruumiithan löydettiin vain muutaman kilometrin päästä auton löytymispaikalta. Miten koirat eivät löytäneet heitä silloin? Pauliina ihmettelee. 

- Ehkä koiriin luotetaan liikaa? Justiina kertoo. 

Perheen kuolinsyy on vieläkin mysteeri. Monet ovat epäilleet, että kyseessä olisi tragedia, jossa masennuksesta kärsineet vanhemmat surmasivat itsensä ja lapsensa. Se ei kuitenkaan selitä hautaamista. 

- Joidenkin lähteiden mukaan Sherilynn olisi kirjoittanut 11 sivua pitkän ilkeämielisen kirjeen aviomiehelleen. Kirje olisi löytynyt autosta, mutta esimerkiksi Sherilynnin äiti ei pitänyt kirjettä ihmeellisenä asiana, Justiina ihmettelee. 

Kuuntele koko jakso RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Lue myös: Kuin kauhuleffasta - syrjäisessä kartanossa tapahtui raa´at murhat kyseenalaisissa olosuhteissa

Uusimmat