Kuva: Getty Images

Rihanna antoi nerokkaan deittailuvinkin – toteutuuko jo sinun elämässäsi?

03.08.2018 17:45 - Janita Suojanen

Rakkauteen realistisesti suhtautuva laulajatähti jakaa viisauttaan Voguen haastattelussa. Yksinkertainen vinkki saattaa pelastaa sinunkin suhteesi.

Rihanna, 30, tuntuu onnistuvan aivan kaikessa – paitsi parisuhteissa. Siitä huolimatta laulajatar on kertonut saavansa valtavan määrän parisuhdekysymyksiä faneiltaan. Tiettävästi sinkkuna viihtyvä nainen on nyt antanut poikkeuksellisen hyvän deittailuvinkin meille kaikille.

- Uskon monen ihmisen deittailevan ajatusta siitä, mitä toisesta ihmisestä voisi tulla. Se (kuviteltu) henkilö ei kuitenkaan koskaan ilmaannu paikalle, ja pettymys on valtava, Rihanna toteaa Britannian Voguen haastattelussa.

 - Ihmiset voivat aina muuttua paremmiksi, he voivat aina muuttua huonommiksi, mutta heidät on hyväksyttävä sellaisina kuin he ovat tapaamishetkellä.

Oceans8-elokuvassakin nähty Rihanna on aiemminkin helpottanut faniensa rakkauselämää neuvoillaan. Viime vuoden kesäkuussa murheellinen ihailija lähestyi laulajaa Twitterissä kysymällä, kuinka tämä on päässyt yli sydänsuruistaan. Rihanna vastasi, että sydänsurua on ajateltava lahjana.

”Itke, jos sinun täytyy, mutta se ei kestä ikuisesti. Sinä löydät rakkauden vielä uudelleen, ja siitä tulee vieläkin kauniimpaa. Sillä aikaa, nauti kaikesta siitä, mitä sinä olet.”, Rihanna kirjoittaa.

(kuva: Twitter)

Selvästi surkeampia parisuhdevinkkejä on vuosien varrella kuultu monilta muilta julkkiksilta. Kill Bill -tähti Uma Thurman totesi vuonna 2006, että on parempi seurustella miehen kanssa, joka pettää sinua, kuin miehen kanssa, joka ei vedä vessaa.

Vuonna 2010 tv-juontaja ja koomikko Steve Harvey puolestaan kehotti deittailemaan pinnallisia ja typeriä naisia, jotta omat ideat menevät helposti läpi. Samana vuonna Rihannan eksänäkin tunnettu räppäri Drake totesi, että entisten seksikumppanien määrästä puhuttaessa on parasta poistua paikalta sanaakaan sanomatta tai valehdella rakkaalleen.

Näiden vinkkien valossa Rihannan yksinkertainen toteamus tuntuu erityisen arvokkaalta.

Lue myös: Rihanna jätti miljonäärimiehensä erikoisesta syystä - "Se on ohi"

Lue myös: Barack Obaman parisuhdeneuvot vakuuttivat netin - kolme kysymystä paljastaa, onko hän se oikea

Lähde: Elite Daily, Billboard

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat