Kuva: Getty Images

Frendit-tähti kiidätettiin sairaalaan - edustaja toivoo yksityisyyttä

08.08.2018 11:15 - Elisa Jalasjoki

48-vuotias Matthew Perry on puhunut julkisesti useaan otteeseen ongelmistaan.

Erityisesti roolistaan Frendit-komediasarjan ironisena Chandler Binginä tunnettu Matthew Perry, 48, on kiidätetty sairaalaan.

Daily Mail -lehden tietojen mukaan mies on leikkauksessa, jonka tarkoituksena on korjailla hänen ruoansulatuskanavassaan olevaa halkeamaa. Miehen edustaja on varmistanut tähden olevan paraikaa operaatiossa. 

- Hän (Matthew), on kiitollinen kaikesta huolehtimisesta, mutta toivoo saavansa yksityisyyttä toipumisprosessiinsa, edustaja kertoo lausunnossaan. 

Perry on kertonut avoimesti julkisuudessa lääkkeiden ja huumausaineiden väärinkäytöstään. Vuosia kestänyt väärinkäyttö on näkynyt selvästi miehen ulkonäössä, joka on vuosien varrella muuttunut paljon ikäistään vanhemmaksi. 

Mies on myös tunnustanut rehellisesti jopa sen, ettei muista osaa hittisarjan kausista lainkaan, sillä oli niihin aikoihin niin pahassa lääkekoukussa.

- Jos minun tulisi valita suosikkikauteni sarjasta, olisi se joku 3-6 tuotantokauden välillä, mies on kertonut

Mitä ilmeisemmin Perryn tila on kuitenkin vakaa, eikä vakava operaatio ole aiheuttanut hänelle hätää. Toipuminen suuresta leikkauksesta saattaa kuitenkin viedä aikansa. 

Frendit-sarjan näyttelijäkaarti vasemmalta oikealle: David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow ja Matt LeBlanc. (kuva: Getty Images)

Lue myös: Läheiset huolestuivat Frendit-tähdestä - kinusi aikuisviihdetähdeltä kipulääkkeitä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat