Kuva: Getty Images

Prinsessa Sofiaa ei pidetty sopivana puolisona prinssille - avautuu nyt saamastaan vihapostista

14.08.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Ruotsin prinsessa Sofia kohtasi ongelmia, kun hänen ja prinssi Carl-Philipin suhde tuli ilmi vuonna 2010.

Ruotsin prinsessa Sofian ja prinssi Carl-Philipin suhdetta arvosteltiin rankasti, kun pari julkisti seurustelevansa vuonna 2010. Syynä oli se, että ruotsalaiset eivät katsoneet Sofian olevan Carl-Philipin arvolle sopiva. Nainen oli poseerannut lehdissä muun muassa rinnat paljaana sekä esiintynyt tosi-tv- ohjelma Paratiisi Hotellissa. 

Nainen voitti kansalaiset lopulta puolelleen kohteliaalla käytöksellään ja nykyisin hänestä on tullut yksi tyyli-ikoni muiden maan prinsessoiden rinnalla. Sofia ei ikinä kommentoinut saamaansa vihapostia ja ilkeitä kommentteja, kunnes viime viikonloppuna antamassaan haastattelussa. 

Ruotsalaiset eivät aluksi pitänyt prinsessaa sopivana puolisona prinssi Carl-Philipille. (kuva: Getty Images )

- Kun suhteemme tuli julki, sain päälleni valtavan vihamyrskyn. Se todella yllätti minut ja sai minut pois tolaltani pitkäksi aikaa, hän kertoo. 

- Monella ihmisellä oli mielipide minusta ja minun suhteestani. Se oli todella rankkaa. Ihmiset kommentoivat aivan kaikkea mitä tein, miten pukeuduin tai miten puhuin, hän kertoo. 

Parilla on kaksi lasta ja Sofia kertookin, että on jo teroittanut omalle jälkikasvulleen kiusauksen vakavuudesta ja sen seurauksista. 

Prinsessa Sofia kasvoi Täbyssä, joka on kaupunki juuri Tukholman ulkopuolella. Hänen isänsä oli tanskalainen ja äiti ruotsalainen. Nainen kertoo, että hänen vanhempansa kannustivat häntä opiskeluiden pariin, jonka vuoksi hän päättikin lähteä New Yorkiin jatkamaan opintojaan. Palattuaan Tuhkolman yliopistoon, hän halusi rahoittaa opiskelunsa mallintöillä. 

Lue myös: Ruotsin prinsessa Sofia siirtyy äitiyslomalle - edusti vielä kerran ennen synnytystä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat