Kuva: Senja Rapila

MTV: Salkkarit-tähti suututti Teemu Selänteen imitaatiovideollaan - "Emme halunneet loukata ketään"

17.08.2018 13:15 - Iiro Myllymäki

Salatuissa elämissä syksyllä aloittava Marius Laiho joutui viime vuonna kohun keskelle julkaistuaan mustaa huumoria sisältävän videon.

Suosikkisarja Salatuissa elämissä aloittaa syksyllä uusi näyttelijä, Marius Laiho, 27. Vaikka Salkkarit nostavat Laihon kunnolla kansan tietoisuuteen, hän on ollut jo osallisena paljon suomalaisia puhuttaneessa kohussa. Marius Laiho on julkaissut veljensä Miro Laihon kanssa YouTubessa imitointivideoita, ja jääkiekkoilija Teemu Selänteestä tehty video sai paljon huomiota vuoden 2017 tammikuussa.

Yksinäinen Teemu Selänne -nimisellä videolla Selänne kuvattiin vaimonsa Sirpan jättämänä, traagisena hahmona. Videolla tulevan Salkkarit-näyttelijän isoveli Miro Laiho imitoi Selännettä, ja hänen kasvojensa tilalle oli editoitu faceswap-tekniikalla Selänteen kasvot. Pian videon julkaisun jälkeen uutisoitiin, että itse Teemu Selänne on pahoittanut mielensä videosta. Helsingin Sanomien haastattelussa Miro Laiho kertoi, että Selänteen asianhoitaja oli ollut Broljekset-kaksikkoon yhteydessä ja kertonut, että Selänteen lakimiehet olivat aloittaneet työt asian johdosta. Miesten käskettiin poistaa video YouTubesta. Ensin he kieltäytyivät, mutta lopulta taipuivat ottamaan videon pois julkaisusta. Broljekset kuvailivat videon poistamisen syitä Facebook-päivityksessä.

”Selänteen edustaja kertoi meille vast'ikään, että video, jossa mainitaan myös Selänteen vaimo ja lapset, on aiheuttanut pahaa mieltä Selänteen perheen sisällä. Pahoittelemme tätä. Koemme myös, että Selänteen perheen tunteiden huomioiminen on tärkeämpää kuin tämän nimenomaisen videon pitäminen verkossa nykyistä kauemmin”, päivityksessä kirjoitettiin.

Broljekset-ryhmän Marius Laiho kertoo MTV:n haastattelussa tämän hetken tuntemuksistaan kohun tiimoilta.

- Teimme Teemusta videon, joka sisälsi mustempaa huumoria. Heti kun kuulimme, että Teemu on suoraan sanonut loukkaantuneensa videosta, päätimme vetää pillit pussiin. Emme halunneet tietenkään loukata ketään. Teemu sanoi viimeisimmässä haastattelussaan, että kun törmätään, heitetään kättä päälle, Marius Laiho sanoo.

Laiho ei kuitenkaan ole missään vaiheessa tavannut Selännettä henkilökohtaisesti eikä tapaamista ole suunnitteilla. Voit katsoa Marius Laihon haastattelun kokonaisuudessaan alla olevalta videolta.

Lue myös: Teemu Selänne puolustaa Leijonien häpäisystä syytettyä Tuure Boeliusta, 17: "Me tuetaan sua"

Lähde: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat