Kuva: Getty Images

Huonoja uutisia James Bond -faneille - uuden elokuvan kuvaukset viivästyvät

07.09.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Kuvausten piti alkaa joulukuussa.

Kerroimme alkuvuonna, että Bond-faneille on luvassa hyviä uutisia, kun elokuva koitetaan saada aluilleen jo loppuvuodesta. Daniel Craigin tähdittämän elokuvan kuvaukset tullaan kuitenkin aloittamaan vasta ensi vuoden puolella. Elokuvan saaminen valkokankaalle tulee siis viivästymään, mutta tarkasta aikataulusta ei ole vielä tietoa. 

Tämä varmistui tällä viikolla, kun Craig otti vastaan toisen roolin Star Wars -ohjaajalta. Craig näyttelee etsivää tulevassa elokuvassa Knives Out. Elokuvan kuvaukset aloitetaan marraskuussa kun James Bondin kuvaukset piti aloittaa joulukuussa. 

Daniel Craig on näytellyt jo neljässä James Bond -elokuvassa. James Bondin esittäjästä käytiin kovaa keskustelua, koska ei ollut ollenkaan varmaa, tulisiko Craig ottamaan roolia vastaan. Mies on kuitenkin kertonut aiemmin, että tuleva elokuva voisi olla miehen viimeinen roolisuoritus ikonisena hahmona. 

Craigille on kuitenkin tarjottu valtavaa summaa, jotta hän näyttelisi vielä kahdessa tulevassa Bond-elokuvassa, mutta mies ei ole itse kommentoinut asiaa sen kummemmin.  

Sen sijaan on ollut puhetta, että seuraava James Bond voisi mahdollisesti olla tummaihoinen tai jopa nainen. Nähtäväksi siis jää, miten seuraavat elokuvat tullaan toteuttamaan. 

Lue myös: Uusi James Bond -elokuva ulos jo mahdollisesti loppuvuodesta - päänäyttelijä varmistui

Lähde: Independent 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat