Kuva: Getty Images

Moderni Perhe -komedian tuottaja paljastaa: "Kymmenes tuotantokausi käsittelee hahmon menehtymistä"

14.09.2018 12:45 - Erica Alaluusua

Moderni Perhe -komediasarjan kymmenes tuotantokausi saa synkkiä käänteitä.

Moderni Perhe -ohjelman kymmenes tuotantokausi saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa syyskuun loppupuolella. Hyväntuulinen, kolmen perheen edesottamuksista kertova komedia on ollut suuri hitti myös Suomessa. 

Sarjan tuottaja Christopher Lloyd, , paljasti Entertainment Weekly -lehden haastattelussa, että kymmenennen tuotantokauden alkupuolella tullaan näkemään keskeisen hahmon menehtyminen.

– Käsittelemme tuotantokaudella elämän suuria tapahtumia. Käsittelemme kuolemaa, joka on ehdottomasti aihe, joka perheiden tulee käsitellä. Se ei ole helppoa, koska aihe on raskas, Lloyd kertoo. 

Lloyd ei haastattelussaan paljasta, kuka hahmo on kyseessä. Lloydin mukaan kyseessä on kuitenkin sarjalle merkittävä henkilö. Hänen mukaansa hahmon kuolemaa käsitellään sarjassa muutaman jakson ajan.

Moderni Perhe -ohjelmaa on esitetty Suomessa MTV3- sekä Fox-kanavilla. Sarjaa voi myös katsoa suoratoistopalvelu Netflixin kautta. Kirjoitimme aikaisemmin, että sarjan on kaavailtu päättyvän kymmenenteen tuotantokauteen. Juttuun pääset tästä.

Lue myös: Moderni perhe -sarjasta paljastui suomalaisille mieluinen yllätys - katso

Lähde: Entertainment Weekly

Kilpailut

Uusimmat