Kuva: Handout

Samuli Edelmann, 50, kertoo ettei haikaile enää Hollywoodiin - valitsi tietoisesti musiikin

23.10.2018 18:45 - Katariina Auvinen

Mies avaa mietteitään Satu Kotoselle Sunnuntaivieras-haastattelussa.

RadioPlayn Sadun Sunnuntaivieraana on tällä viikolla viihteen monitoimimies Samuli Edelmann, joka on niin laulaja, mutta tehnyt uraa myös näyttelijänä. Nyt musiikki on ehdottomasti se, mihin mies haluaa panostaa, mutta Iskelmän Satu Kotonen tiedusteli myös, onko miehellä minkäänlaisia unelmia Hollywoodin suuntaan. 

Edelmann nähtiin Hollywoodissa kuvatussa Mission Impossible 4 -elokuvassa. Se ei kuitenkaan lisännyt nälkää rapakon taakse. 

- Se oli upea kokemus ja siitä tuli sellainen jes-fiilis, mutta huomasin ettei minulla ole sellaista vetoa Hollywoodin suuntaan. Ymmärsin tuolloin, että jos haluaisin saada jalansijaa Hollywoodissa, minun pitäisi pyöriä siellä ja verkostoitua ihmisiin, eikä se ole se, mitä haluan, hän kertoo. 

Edelmannin mukaan asia olisi voinut olla toinen, jos samanlainen tilaisuus olisi tarjoutunut nuorempana, mutta nyt hän on onnellinen tehdessään musiikkia ja toteuttaessaan unelmiaan Suomessa. 

- Hollywood ei tee minua onnelliseksi vaan muut asiat, joita saan jo toteuttaa. Olisi se kuitenkin sellainen mukava juttu, jos sieltä aukeaisi toinen mahdollisuus, mutta en pidä sitä oman urani merkkipaaluna, hän mainitsee. 

Edelmann täytti heinäkuussa 50 vuotta. Kiertue-elämä ei ole kuitenkaan hidastunut. 

- Se tekeminen ja kiertäminen ei ole muuttunut mihinkään. Iän karttumisen tuntuu silloin, jos keikoilla menee myöhään. Siinä menee aikaa, että kierrokset laskevat ja pystyn nukkumaan.  Nuorena rytminvaihdokset eivät tuntuneet missään, muuten en ole huomannut ikääntymistä keikoilla, Edelmann kertoo.

Mies myös avaa sitä mahdollisuutta, nähdäänkö häntä joskus kameran toisella puolella esimerkiksi ohjaajan penkillä. 

Lue myös: Viihteen monitoimimies Timo Koivusalo pysäytetään lähes päivittäin - syy saattaa yllättää

Kuuntele koko haastattelu RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Kilpailut

Uusimmat