Kuva: Emmi Moilanen

"Kävelen ulkona ilman meikkiä" - Ellinoora ei anna julkisuuden vaikuttaa normaaliin elämään

10.11.2018 12:15 - Lauri Kujanpää

Ellinooralta kuullaan uutta musiikkia ensi vuonna.

Ellinoora, 24, esiintyi Radio Suomirockin Eläköön Suomirock -gaalassa ja saapui Voice.fi:n haastatteluun suoraan lavalta. Pirteä, suloinen ja keikasta innoissaan ollut artisti esitti lavalla oman tuotannon lisäksi myös Neljä Ruusua -yhtyeen kuuluisan kappaleen.

- Multa kysyttiin, että minkä biisin haluan esittää täällä gaalassa ja heitin intuutiolla, että Valuva Taivas. Onneksi se meni ihan hyvin!

Tavastialla on tietynlainen hehku suomalaisen musiikin kentässä. Ellinoora sanookin, että on aina halunnut esiintyä juuri Tavastialla.

- Muistan kun näin Pitkä Kuuma Kesä -elokuvan, jossa niiden matka päättyy Tavastialle, ja sen jälkeen halusin itsekin tänne. Onneksi olen nyt saanut tehdä sen!

Ellinooran oma tuotanto on suomenkielistä. Mutta mikä sai hänet tekemään musiikkia suomeksi?

- Meillä on kotona kuunneltu todella paljon suomirokkia ja sieltä on jäänyt sellainen fiilis, että kaikki on mahdollista omalla äidinkielellä. Suomen kieli on aika voimakas ja tässä pitää aina tarkottaa sitä, mitä sanoo. Suomi on outo ja kaunis kieli.

Ellinoora kertoo, että rakastaa useita erilaisia suomalaisia yhtyeitä ja paljastaakin niistä muutaman.

- Alangon veljekset ovat kovia. Eppu Normaali on kova. Chisu tietenkin. Kuuntelen todella paljon erilaista suomimusiikkia.

Järkälemäinen ilmiö Vain Elämää oon ollut tuomassa vahvasti esille suomalaisia artisteja tv:ssä. Ellinoora osallistui ohjelman viimeisimmälle tuotantokaudalle, mutta ei halua, että siitä kasvanut julkisuus vaikuttaa hänen omaan elämäänsä.

- Meen arkena aina ilman meikkiä ja en halua, että se julkisuus vaikuttaa normaalin elämään. Olin tuossa Viikin Prismassa maitohyllyllä ja siellä joku tuntematon tuli sanomaan, että "Olet todella vaikuttava artisti". Posiitivinen palaute tuntuu aina hyvältä ja tietenkin sitä on tullut nyt enemmän, kun on ollut tv:ssä.

Ellinoora paljastaa lopuksi, milloin hänelta kuullaan uutta musiikkia.

- Ensi vuonna! Ellinoora kertoo.

Radio Suomirock ja Voice.Fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Ellinoora uskoo, että filtterit estävät rakkauden syntymisen: "Oletetaan toisen lukevan ajatuksia"

Lue myös: Ellinoora toivoo elävänsä 120-vuotiaaksi: 'Sitten ehkä ymmärtäisi miksi toimi tietyllä tavalla'

Kilpailut

Uusimmat