Kuva: Getty Images

Meghan Markle kiukutteli häätiarastaan - kuningatar varoitti prinssi Harrya morsiamen asenteesta

09.11.2018 12:45 - Katariina Auvinen

Markle ei ollut tyytyväinen hänelle lainattuun tiaraan.

Tuore herttuatar Meghan Markle odottaa parhaillaan esikoistaan. Hän meni naimisiin prinssi Harryn kanssa toukokuussa, mutta häiden järjestelyt eivät sujuneet ongelmitta, kertoo Mirror-julkaisu. Julkaisun mukaan kuningatar varoitti lapsen lastaan tämän morsiamen asenteesta. 

Meghan Markle aiheutti eripuraa tiarasta. Yleensä kuningatar lainaa morsiamelle tiaran ja Meghan Markle ei ilmeisesti ollut tyytyväinen saamaansa vaihtoehtoon. Morsian olisi halunnut pitää tiaraa, jossa oli smaradgeja, mutta häneltä kiellettiin se, koska tiaran alkuperää ei voitu tarkentaa. Hovin sääntöjen mukaan on tärkeää käyttää häissä tiaraa, jonka alkuperä on tarkasti tiedossa. 

Kuningatar valitsi Meghanille tiaran, joka sisälsi platinaa ja timantteja huolimatta morsiamen aneluista. Harry on kertonut hovin henkilökunnalle, että Meghan Markle saa kaiken sen, mitä tämä haluaa. Sulhanen koitti vielä anella isoäidiltään, josko hänen morsiamensa saisi pitää tiaraa, jossa oli smaragdeja. 

Kuningatar valitsi Meghan Marklelle tiaran, jossa oli platinaa ja timantteja. Tiara kuului aikanaan Kuningatar Marylle ja tiara kantaa nimeä Lozenge Bandeau. (kuva: Getty Images )

- Kuningattaren ja Harryn välillä oli hyvin kuumentunut keskustelu aiheesta. Kuningatar pysyi kannassaan ja muistutti, että Meghan saa sen tiaran, jonka hän lainaa tälle, lähde kertoo. 

Sen lisäksi kuningatar myös kertoi, että Harryn kannattaisi muistuttaa morsiamelleen, että tämä korjaisi asennettaan. Kuningatar oli myös kertonut olevansa tyytymätön siihen, että Meghan Markle käyttää huntua häissään, koska kyseessä on tämän toinen avioliitto. 

Tiedossa ei ole, mihin tiaraan herttuatar olisi ihastunut. 

Kuningatar varoitti pojan poikaansa tämän morsiamen asenteesta. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Paljasta pintaa ja Meghan Marklen inspiroima malli - ensi vuoden hääpukutrendit listattiin

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat