Kuva: Senja Rapila

Shirly Karvinen paljasti radiossa löytäneensä uuden rakkauden: "Olen valinnut hyvin"

17.12.2018 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Karvinen juontaa tätä nykyä Radio SuomiRockin aamuohjelmaa.

Radio SuomiRockin aamuissa Ville Kinaretin ja Mikko Honkasen kanssa aamuohjelmaa juontava, entinen Miss Suomi, Shirly Karvinen, 25, on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden.

Karvinen paljasti asian suorassa lähetyksessä, jossa hän kertoi viikonlopun "romanttisesta" illallisesta yhdessä rakkaan kanssa.

- Eilen illalla päätettiin miehen kanssa, että nyt halutaan lähteä kivasti ulos syömään, vaikka jotain pihviä. Molempia vähän kuitenkin väsytti ja laiskotti. Päätettiin sitten, että tilataan kotiin, kun ei jaksa oikein istua selkä suorana missään, Karvinen kertoi lähetyksessä.

Koska kumpikaan ei lopulta jaksanut nousta sohvalta, päättivät he tilata ruokaa kotiinkuljetuksella. Sekään ei kuitenkaan onnistunut sormia näpäyttämällä kovan ruuhkan vuoksi.

Noin tunnin odottamisen jälkeen kaksikko sai loistavan idean, joka Karvisen mukaan todistaa myös sen, että hän on tämän hetkisen kultansa valinnut paremmin kuin hyvin.

- Huomasin, että olen valinnut nykyisen mieheni erittäin hyvin. Loppupeleissä päädyttiin nimittäin siihen, että tilattiin taksi ja mentiin lähimpään Mäkkäriin, joka sijaitsee 70 metrin päässä ja pyydettiin kuskia odottamaan. Siinä me sitten hajaannuttiin, toinen meni ostamaan pizzaa toinen hampurilaisia. Sitten palattiin taksiin , ajettiin kotiin ja mentiin sohvalle syömään, Karvinen naurahtaa.

Kuuntele Radio SuomiRockin aamua arkisin 7-11.

Voice.fi ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Shirly Karvinen paljastaa karun faktan Miss Universum -kisoista: "Sen kanssa on pakko elää"

Kilpailut

Uusimmat