Kuva: AOP

Julkkistähtien synnytystarinat: Päädyin sektioon paparazzien takia!

10.01.2019 20:15 - Senni Loikala

Oletko kuullut näiden seitsemän julkkisnaisen synnytystarinat?

Monet vanhemmiksi tulleet julkisuuden henkilöt ovat jakaneet synnytystarinansa julkisuuteen. Kuka on päätynyt viime hetkellä sektioon ja kenen synnytys kesti 14 tuntia ennen epiduraalin saamista? Lue seitsemän tähden synnytyskertomukset alta.

Chrissy Teigen

(kuva: Getty)

Olin todella nälkäinen, sillä olin ennen synnytystä syönyt pelkästään keittoa siltä varalta, että päätyisin lopulta leikkauspöydälle. Lähetin Johnille viestin ja pyysin häntä tuomaan jotakin syötävää. Hän vastasi, että on pelkästään lampaankylkeä. Käskin häntä tuomaan sitä minulle. Lääkärit varmasti katsoivat kieroon, kun söin lampaan kylkipaloja, imeskelin mehujäätä ja katselin televisiota. Sitten nousin ylös ja minulle todettiin, että aika on tullut.

Cardi B

(kuva: AOP)

Se oli rankempaa, mitä odotin. Hän (lapsi) rikkoi vaginani. Miksei kukaan kerro etukäteen tällaisista asioista? Kukaan ei kertonut, että vaginaani laitettaisiin ompeleita. Ihmiset sanovat vain: ”Synnytys tulee sattumaan.” Kukaan ei kuitenkaan puhu esimerkiksi, mitä vaginallesi käy.

Megan Fox

(kuva: AOP)

Huusin autossa epiduraalin perään, kun Brian ajoi minua synnytyssairaalaan. Lapsiveteni olivat menneet. Minuun sattui pahasti. Se oli äärettömän rankkaa. Ajattelin, että pysyisin sisukkaana ja selviäisin siitä, ja tulisin synnyttämään ollessani tyyliin kahdeksan senttiä auki. Ensimmäinen supistus oli karmea.

Kate Hudson

(kuva: AOP)

"Supistuksia tuli 2-5 minuutin välein, mutta en tuntenut mitään. Lääkäri sanoi, että voisin palata kotiin, mutta jo sairaalaan pääseminen oli kovan työn takana, koska paparazzit seurasivat meitä. Pääsimme sairaalaan puolilta öin, ja lopulta sanoin: ”En ole menossa takaisin kotiin. En tahdo tehdä tätä uudestaan. Valitsen keisarinleikkauksen.

Jennifer Hudson

(kuva: gettyimages)

"Kaikki kertoivat, miten paljon synnytys tulisi sattumaan, mutta minulla taitaa olla erilainen kivunsietokyky kuin muilla. Sinä yönä, kun lapseni syntyi, totesin synnytyksen aikana, että en pysty enää olemaan sängyssä. Oli pakko päästä ylös. Olin pystyasennossa suurin piirtein siihen asti, kunnes lapseni syntyi. Minusta synnytyskipu ei poikennut siitä, kuin harjoittaisit sellaista lihasta, jota et ole ennen harjoittanut, toki niin, että se tekee kipeää."

Kate Winslet

(kuva: AOP)

Mia syntyi hätäsektiolla. Ennen väitin muille, että olisin synnyttänyt luonnollisesti, koska olin traumatisoitunut siitä, etten synnyttänyt alakautta. Tunsin itseni epäonnistujaksi. Koko elämäni minulle oltiin väitetty, että lantioni olisi täydellinen synnyttämistä ajatellen. Naisten keskuudessa ajatellaan usein, että jos selviät synnytyksestä, selviät mistä vain. Synnytys ei edennyt alakautta loppuun saakka ja tuntui, etten päässyt noiden ”mahtavien naisten” joukkoon.

Oli huikea tunne synnyttää Joe alakautta. Synnytys oli kestänyt 14 tuntia enkä ollut tarvinnut lääkkeellistä kivunlievitystä, mutta lopulta tarvitsin epiduraalin, koska olin niin väsynyt. Synnytys oli uskomaton. Se tuntui voitolta."

Christina Aguilera

(kuva: AOP)

En tahtonut mitään yllätyksiä. Rehellisesti sanottuna pelkäsin alapään repeämiä. Olin kuullut kauhutarinoita naisilta, jotka olivat niitä saaneet ja joutuneet silti hätäsektioon. Rankinta oli, kun tein päätöksen synnytystavasta saman päivän aamuna.

Lue myös: Lääkäri: Kuukautiskivuillasi on yhteys siihen, kuinka kivulias synnytyksestä tulee!

Lue myös: Synnytys kivuliainta maailmassa? Nämä terveysongelmat sattuvat vielä enemmän

Lue myös: Millä tavalla raskaus muuttaa seksielämää ja vaikuttaa halukkuuteen? Gynekologi vastaa

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat