Kuva: All over press

Britney Spearsin ensimmäinen levy 20 vuotta - kiitti fanejaan sosiaalisessa mediassa

14.01.2019 21:15 - Niki Miettinen

Poptähti julkaisi Instagramissa nostalgisen kuvan ensimmäisen albuminsa vuosipäivänä.

Tunnettu laulaja Britney Spears, 37, ei voinut itse uskoa ensimmäisen albuminsa julkaisusta kuluneen jo 20 vuotta. Baby One More Time -albumi julkaistiin 12. tammikuuta 1999. Spears jakoi juhlapäivän kunniaksi Instagramissa ensimmäisen albuminsa kansikuvan, samalla kiittäen kaikkia fanejaan vuosien varrelta.

"Voitteko uskoa, että tämä albumi julkaistiin tasan 20 vuotta sitten tänä päivänä? Minä en. Tämä on todellakin ollut elämän mittainen matka, täynnä ylä- ja alamäkiä. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta hetkestä. Teihin tutustuminen vuosien varrella on ollut mahtava kokemus, jonka ansiosta olen jaksanut tehdä tätä. Kiitos kaikesta tuestanne 20-vuoden aikana. Tunnen olevani siunattu",  Spears kirjoitti julkaisuunsa.

Albumi oli menestys julkaisuvuotenaan 1999, sillä sieltä nousi useita kappaleita hittilistoille ympäri maailman. Vuoden 1999 Suomessa kuunneltiin albumilta Sometimes, (You Drive Me) Crazy ja ...Baby One More Time -kappaleita, joista viimeisin oli toiseksi kuunnelluin kappale koko vuodelta.

Fanit ovat kehuneet ja kiittäneet Spearsia legendaarisesta musiikista, vuosien varrella. Monet ovat keskittyneet kommentoimaan artistin ensimmäistä albumia, kun toiset ovat kiittäneet koko urasta. Spears on saanut Instagram-julkaisuun kannustavia kommentteja jo kymmeniä tuhansia.

"20 vuotta legendaarista ja ikonista musiikkia, rakastan sinua todella paljon Britney"

"Ensimmäinen levy, jonka koskaan omistin"

"Albumi, jonka kanssa kasvoin"

Spears on uransa aikana tehnyt yhdeksän studioalbumia. Hän oli ensimmäinen naisartisti, jonka neljä ensimmäistä albumia nousivat Billboard 200 -musiikkilistan kärkeen. Ainoan Grammy-musiikkipalkinnon hän sai kappaleella Toxic, joka palkittiin parhaana tanssikaappaleeena vuonna 2005. Kappale oli Spearsin neljänneltä studioalbumilta In the Zone. Forbes-talouslehti listasi laulajan vuonna 2012 tuottoisimmaksi naisartistiksi, jonka jälkeen Spears esiintyi Planet Hollywood -hotellissa Las Vegasissa vuoteen 2017 asti.

Lue myös: Britney Spears ilmoitti jäävänsä tauolle - taustalla surullinen syy

Lue myös: Britney Spearsin räväkkä tanssivideo kerää ylistystä faneilta: "Olet liekeissä!"

Lue myös: Onko Britney Spears vanhentunut päivääkään? Fanit vertaavat tuoretta kuvaa 15 vuoden takaiseen

Lähde Music-news

Kilpailut

Uusimmat