Kuva: YouTube

Netflix-sarjan masturbointikohtaus puhuttaa - tekijät kertovat nyt, miksi se oli niin tärkeä

21.01.2019 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

You-sarja nousi heti suureksi puheenaiheeksi.

Netflixin julkaisemasta You-sarjasti tuli hetimiten melkoinen puheenaihe. Tämä kirjakauppiaasta ja hänen pakonomaisesta rakkaudestaan kertova sarja on nimittäin monen katsojan mukaan Netflixin kaikkien aikojen kuumottavin sarja. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Sarja on puhuttanut myös monesta muustakin syystä, kuin vain kammottavuutensa vuoksi. Yksi suurista puheenaiheista on kohtaus, jossa sarjan naistähti nähdään masturboimassa. Hän päätyy tilanteeseen sen jälkeen, kun mies ei saa häntä tyydytettyä. Samaan aikaan stalkkeri katselee häntä kadulla, mutta siitä nainen on autuaan tietämätön.

Monet ovat kummastelleet kyseisen kohtauksen syytä ja nyt tekijät ovat antaneet asiaan vastauksensa.

- Kulttuurissamme on vielä kovasti töitä, jotta naisten nautinnosta puhuminen ei olisi mitenkään epänormaalia. Jostain syystä naisen nautinto on edelleen jonkinlainen tabu, sarjan luoja Sera Gamble kertoo.

- Sen näyttäminen sarjassa oli tärkeää myös siksi, että kyseessä on hyvin intiimi tapahtuma. Hän kuvitteli olevansa yksin. Juuri siksi kohtauksessa tulee sellainen tunne, että mies näkee jotain sellaista, mitä hänen ei pitäisi nähdä.

Gamblen mukaan on outoa, että joidenkin mielestä aikuisen naisen elämän näyttäminen on jotenkin outoa.

- Jos tämä saa edelleen ihmiset kummastelemaan, aion tehdä tätä vastaisuudessakin.

Sarjan trailerin pääset katsomaan alta.

Lue myös: Somen sekoittaneen karmivan Netflix-sarjan tulevista kausista lisätietoa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat