Kuva: Emmi Moilanen

Ellinoora ei luopuisi itsepäisyydestään: En tekisi asioita, jotka tuntuvat omien arvojen vastaisilta

03.02.2019 19:15 - Emmi Moilanen

Uuden Sinä 4ever -kappaleen julkaissut artisti on sitä mieltä, että omaa tasoaan on hyvä pyrkiä parantamaan koko ajan.

Tammikuussa uuden, Sinä 4ever -kappaleen julkaissut Ellinoora, 25, kertoo Voice.fi-sivuston haastattelussa, että suosion hetkistä pitää nauttia silloin, kun ne ovat käsillä. Uutta albumia työstävä laulaja kuitenkin toteaa musiikkibisneksen olevan "aaltoileva ala".

- Mitä noita pidempään tehneitä kollegoita on seurannut, niin se on fakta. Silloin, kun menee hyvin, pitää nauttia eikä kuluttaa aikaa stressaamiseen. Ettei sitten jälkikäteen kadu, että ei vitsi, olisi aiemmin pitänyt olla sielu auki ja fiiliksissä.

Ellinooran mukaan suosiota ei kuitenkaan tule pitää missään vaiheessa itsestäänselvyytenä, vaan töitä on tehtävä ja kovasti. Vaikka artistia ei varsinaisesti pelota suosion hiipuminen, hän muistuttaa myös, ettei pidä ylpistyä liikaa.

- Ajattelen enemmänkin niin, että minulla on vielä niin paljon saavutettavaa ja tehtävää, ennen kaikkea biisejä kirjoitettavana ja julkaisematta. Tässä ollaan rakennusvaiheessa, jos liikaa ajattelee itse, että nyt on haippi suurimmillaan tai ylpistyy siitä, niin se on se, missä mennään perseelleen, Ellinoora pohtii.

Laulaja toteaa, että oma taso tulee pitää tarpeeksi korkealla koko ajan itse - ja pyrkiä myös nostamaan sitä.

- Kun pyrkii tekemään parhaansa ja nauttii kyydistä, eikä koko ajan pelkää pahinta. Se on se avain. Nyt tuntuu, että jokin hyvä vaihe on vielä isommin alkamassa, ajattelen enemmänkin, että olen hyvän alussa.

- Ihmisten suhtautumista ei voi tietää, ja se on mielestäni tämän alan suola, Ellinoora lisää

"En julkaisisi musiikkia, josta en itse pidä"

Koska ihmisten suhtautumista ja oman uran vaiheita on mahdotonta ennustaa etukäteen, Ellinoora kertookin oppineensa sen, että kaikkea ei voi kontrolloida. Laulaja toteaa, että artistina hänen tehtävänsä on tehdä hyvää musiikkia.

Uran kannalta naisen mielestä on tärkeää myös se, että itse ymmärtää asiat, joilla on väliä. Ellinoora kertoo, että on olemassa asioita, joihin hän ei missään nimessä omalla urallaan ryhtyisi.

- En julkaisisi musiikkia, mistä en itse pidä. En tekisi asioita, jotka tuntuvat oman luonnon tai omien arvojen vastaisilta.

- Jos oma sydän sanoo jotain, mutta kaikki muut sanoisivat, että nyt olisi järkevä tehdä toisin, en tekisi. En menettäisi omaa itsepäisyyttäni, Ellinoora toteaa napakasti.

Voit kuunnella Ellinooran uuden, Sinä 4ever -kappaleen alta.

Lue myös: 'Haluan uskoa, että ikuista rakkautta on vielä' - Ellinooran uusi kappale on vastaisku nykyajalle

Lue myös: "Kävelen ulkona ilman meikkiä" - Ellinoora ei anna julkisuuden vaikuttaa normaaliin elämään

Lue myös: Ellinoora uskoo, että filtterit estävät rakkauden syntymisen: "Oletetaan toisen lukevan ajatuksia"

Uusimmat