Kuva: Shutterstock

Jennifer Lopezin 10 päivän dieetti loppui - katso kuvat huikeasta herkkuateriasta

02.02.2019 13:15 - Karoliina Kotala

Jennifer Lopezin kymmenen päivän ruokavaliohaaste on tullut päätökseen herkullisissa merkeissä.

Supertähti Jennifer Lopez on esitellyt sosiaalisessa mediassa kymmenen päivän ruokavaliohaastettaan, jossa tähden on tarkoitus suosia vain vähähiilihydraattista ja sokeritonta ravintoa. Erittäin timmissä kunnossa oleva Lopez selvisi tiukalla kuurilla vaaditun kymmenen päivän ajan ja onkin juhlinut nyt kuurin päättymistä melkoisilla herkkuaterioilla. Lopez julkaisi Instagramissaan kuvan päivällisestään, joka sisälsi muun muuassa riisiä, papuja ja friteerattuja herkkuja. Myös Jenniferin rakas Alex Rodriguez julkaisi omalla Instagram-tilillään otoksen pariskunnan ruokavaliohaasteen jälkeisistä herkuista:

Lopez ehti myös julkaista itsestään kuvan haasteen aikana esitellen supertimmiä vatsaansa. Alla kuva neljänneltä päivältä:

Alla kuva yhdeksänneltä päivältä:

Jennifer kertoi myös tuoreessa haastattelussa kaivanneensa hiilihydraatteja ja kymmenen päivän kuurin jälkeen tähti keittikin heti aamulla itselleen kaurapuuroa. Nainen kuitenkin totesi, ettei hänen vatsansa juuri vetänyt niitä herkkuja, joista oli haaveillut kuluneen kymmenen päivän aikana. Tähden on myös tarkoitus toistaa haasteensa.

- Olen viisi päivää normaalilla ruokavaliolla ja sitten starttaan jälleen kymmenen päivän haasteen. Ihmiset voivat liittyä mukaan toiselle kierrokselle!, Jennifer kertoo.

Lähde: Women’s Health Magazine

Lue myös: Jennifer Lopez puki näyttävästi 90-luvun suosikkivaatteen - katso kuvat inspiroivasta tyylistä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat