Kuva: All over Press

Lady Gaga laulaa dueton Oscar-gaalassa - laulupari kauhuissaan esiintymisestä

06.02.2019 20:15 - Niki Miettinen

Näyttelijä Bradley Cooper avautui peloistaan haastattelussa.

Arvostettu näyttelijä Bradley Cooper, 44, kertoi pelkäävänsä esiintymistään Lady Gagan, 32, kanssa elokuva-alan maineikkaassa Oscar-palkintogaalassa helmikuun loppupuolella. Cooper ja Gaga laulavat a Star is Born -elokuvassa yhdessä kappaleen Shallow, joka on gaalassa ehdolla parhaasta laulusta.

Cooper on aikaisemmin palkittu Oscar-gaalassa parhaasta miespääosasta ja on tällä kertaa ehdolla a Star is Born -elokuvan suorituksistaan. Elokuva on palkintogaalassa ehdokkaana seitsemässä kategoriassa. Asiasta voit lukea lisää täältä.

Lady Gaga ja Bradley Cooper laulamassa a Star is Born -elokuvassa. (kuva: All over Press)

Cooper suostui laulamaan suositun kappaleen palkintogaalassa duettona Gagan kanssa. Häntä kuitenkin jännittää. Tähti avautui asiasta antamassaan haastattelussa.  

- Se on todella kauhistuttava ajatus. Ihmettelin, onko minulla joku kuolemantoivomus, kun suostuin tähän, Cooper vitsaili Extra-uutisohjelmassa.

Kyseessä ei ole kuitenkaan Cooperin ja Gagan ensimmäinen esiintyminen duettona yleisön edessä, koska he esittivät kappaleen yhdessä alkuvuodesta Gagan keikalla Las Vegasissa. Yleisö oli tuolloin innoissaan näyttelijän yllätysesiintymisestä ja Cooper oli tyytyväinen yleisön positiivisesta vastaanotosta.

- Se oli mahtavaa, Cooper oli sanonut aikaisemmasta esiintymisestä.

Lue myös: Mikä Hollywood-kaunotar! Lady Gagan tuoreet punaisen maton lookit salpaavat hengen, katso

Lue myös: Bradley Cooperin ja malli Irina Shaykin vauva on todellinen söpöläinen - katso kuvat

Lue myös: Julkisuuden henkilöt avautuivat alkoholiongelmistaan: "Alkoholi teki minut sairaaksi"

Lähde: Music-news

Suosittelemme

Uusimmat