Kuva: AOP

Cardi B sai rajua kritiikkiä Grammy-voitostaan - lyö arvostelijoilleen luut kurkkuun

13.02.2019 17:00 - Niki Miettinen

Rap-artisti luultavimmin poisti Instagram-tilinsä voittoon kohdistuneiden ikävien kommenttien vuoksi.

Rap-artisti Cardi B, 26, on poistanut Instagram-tilinsä viimeisimpien vihaviestien seurauksena, arvioi Variety-julkaisu. Ennen tilin poistamista artisti jakoi videon, jossa kertoi lähiaikoina saamastaan vihaisesta palautteesta.

Viime vuoden aikana monet julkisuuden henkilöt ovat poistaneet sosiaalisen median tilejään kiusaamisen ja vihaviestien takia, kuten Jenna Jameson, 44, Riverdale-tähti Lili Reinhart, 22, ja Stranger Things -sarjasta tunnettu Millie Bobby Brown, 14.

Voitettuaan vuoden rap-albumin palkinnon Invasion of Privacy -levyllään musiikkialan arvostetussa Grammy-gaalassa, artisti oli saanut paljon negatiivisia viestejä. Useissa viesteissä väitettiin gaalan tuloksen olevan peukaloitu ja palkinto olisi kuulunut muille ehdokkaille. 

"Jokainen kenellä on toimivat korvat voivat kuulla, ettei Cardi B ansainnut voittoaan! Hän ei edes osaa kirjoittaa omia kappaleitaan", oli yksi artistin fanisivustojen Instagram-tileille kirjoitetuista kritiikeistä.

Räppäri kohdisti viimeisen Instagram-videonsa ihmisille, joiden mielestä hän ei ansainnut Grammy-palkintoaan.

Video löytyy artistin fanien tekemältä Instagram-tililtä, jonka voit katsoa alapuolelta. 

- Minun tyyliini ei kuulu pilkata toisten saavutuksia, jotta tuntisin oloni paremmaksi, enkä ymmärrä sellaista ajatusmaailmaa. Olen joutunut pilkan kohteeksi viime päivinä ja minua alkaa ärsyttää. Tein kovasti töitä albumini eteen ja muistan, kun en voittanut viime vuonna, monet sanoivat sen olevan väärin. Nyt kaikilla on joku ongelma voitostani. Levyni myi tuplaplatinaa ja kaikilla musiikkilistoilla albumini oli parhaan kymmenen joukossa, artisti kertoi.

Hän myös muistutti kaikkia, kuinka kovasti oli työskennellyt albumin eteen, vaikka oli seitsemännellä kuulla raskaana.

- Levyä tehdessä lukitsin itseni studioon kolmeksi kuukaudeksi ja jouduin nukkumaan sen jälkeen neljä päivää putkeen, koska olin raskaana tehdessäni albumia. Levyltä jäi paljon kappaleita pois, koska en raskaudeltani pystynyt tekemään niitä valmiiksi.

Lue myös: Videopätkä Cardi B:n synnytyksestä julkaistiin, fanit kummastelevat: "Mitä minä juuri katsoin?"

Lue myös: Kauden kuumin trendiväri loisti Grammy-gaalan punaisella matolla – katso kuvat upeista asuista

Lue myös: Cardi B saapui pettäjämiehensä kanssa punaiselle matolle - kuhertelivat avoimesti

Lähteet: Variety & HollywoodLife

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat